(Poistunut julkaisusta)

Strategisen resursoinnin päällikkö
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Suomen suurimman työnantajan palveluksessa työskentelee noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa neljällä toimialalla ja keskushallinnossa. Sosiaali- ja terveystoimiala tuottaa kaupungin asukkaille sosiaali- ja terveyspalveluja, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala varhaiskasvatusta, opetusta ja vapaan sivistystyön palveluja. Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii kaavoituksesta, rakentamisesta, alueiden kunnossapidosta, kiinteistöasioista, asuntotuotannosta ja ympäristöstä. Pelastuslaitos huolehtii palo- ja pelastustehtävistä ja liikennelaitos julkisesta liikenteestä. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kulttuuri-, liikunta-, nuoriso-, musiikki-, kirjasto-, museo- ja taidepalveluja. Työsi tekee Helsingistä hyvän paikan elää! 
 

Innostutko ihmisistä ja vaikuttamisesta? Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä? Oletko hyvä verkostoitumaan ja saamaan ihmisiä mukaan? Löytyykö sinulta näkemyksellisyyttä ja sinnikkyyttä vielä asiat maaliin? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!


Helsingin kaupungin HR etsii joukkoonsa strategisen resursoinnin päällikköä.


Osaavan henkilöstön saatavuuden varmistaminen on yksi Helsingin kaupungin HR:n strategisista kärkihankkeista. Haluamme sekä kehittää omia palveluitamme, että lisätä yhteistyötä osaamisen hankinnan saralla verkostojen ja kumppaneiden kanssa. Etsimme joukkoomme työnantajakokemuksen sekä rekrytoinnin väylien ja -menetelmien kehittämisen ammattilaista. Tehtävänäsi on johtaa kaupunkitasoista Osaamisen hankinnan tiimiä. Roolissasi ohjaat koko kaupungin HR-asiantuntijoiden verkostoa, tarjoten heille asiantuntemusta ja ratkaisuja, jotta onnistumme yhdessä varmistamaan riittävän määrällisen ja laadullisen osaamisen kaupungin toiminnoissa.

Keskeisiä onnistumisen mittareita ovat Helsingin vetovoimaisen työnantajamielikuvan ja brändin vahvistaminen, sekä oppilaitosyhteistyön ja harjoittelijaohjelmien maksimaalinen hyödyntäminen. Tehtävässä tulet käyttämään ennakoivan henkilöstösuunnittelun syötteitä osaamistarpeen näkymän luomiseen ja sitä kautta panostat monipuolisten osaamisen hankinnan kanavien kehittämiseen. Lisäksi edistät tasa-arvoisen rekrytoinnin ja monimuotoisuuden kehittymistä kaupungissa. Vaikutat työlläsi myös yhteiskunnallisesti, pyrkien edistämään oikeanlaisen työvoiman koulutusratkaisuja tiiviissä yhteistyössä toimialojen ja liikelaitosten kanssa.


Tehtävässä menestymisen edellytykset

Olet vahva rekrytointikentän ammattilainen, jolle on kertynyt myös esimieskokemusta. Sinulla on vankka kokemus työelämästä, rekrytointimarkkinasta ja strategisen resursoinnin monipuolisista ratkaisuista. Palat halusta kehittää HR:n palvelutarjoamaa yli odotusten. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Olet hyvin verkostoitunut ja aktiivinen toimija ja kykenet vaikuttamaan strategisella tasolla. Kanssasi on mukava tehdä töitä! Sinulla on korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemusta työnantajakuvan kehittämisen saralla. Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen.

Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön ja tekemisen meininkiä Helsingin kaupungin sydämessä, erinomaiset urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä. Raportoit suoraan kaupungin henkilöstöjohtajalle ja teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä kaupungin HR-verkoston kanssa. Tehtävä on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 6.8.2019 klo 16:00.

 

 

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.