(Poistunut julkaisusta)

Strateginen suunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme VR Groupin kunnossapitoon kahta strategista suunnittelijaa. Pääset osaksi ammattitaitosta ja voimakkaasti uudistuvaa asiantuntijayksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen tuotannon suunnittelusta, materiaalilogistiikasta, ostamisesta ja hankinnasta.

Vastaat tuotantorakenteemme, materiaalilogistiikkamme ja hankintamme optimoinnista. Vastuullasi on toiminnan ja menetelmien jatkuva kehittäminen simuloinnin, analytiikan ja tietojärjestelmäkehityksen kautta. Lisäksi tuotat monipuolisia business case -laskelmia johdolle ja osallistut mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Sinulla tulee olemaan keskeinen rooli koko VR Groupin kunnossapidon toiminnan tehokkuuden ja laadun parantamisessa.

Odotamme sinulta matemaattisesti ja/tai teknisesti painottunutta ylempää korkeakoulututkintoa, jatko-opinnot luemme eduksi (esim. operaatiotutkimus, matematiikka, tuotantotalous, logistiikka). Lisäksi sinulla on positiivinen suhtautuminen työhösi ja kunnianhimoa löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Olet analyyttisesti lahjakas, omaat erinomaisen loogisen päättelykyvyn ja sinulla on kyky ratkaista kompleksisia optimointiongelmia. Pidät huolellisuutta vaativista suunnittelutyön rutiineista, mutta ennen kaikkea sinulla on halua ja kykyä toiminnan kehittämiseen. Tietotekninen osaamisesi on erittäin vahvaa ja monipuolista, koodaamistaidot luemme eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä luomaan aivan uudenlaisia menetelmiä toimintamme kehittämisen tueksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun johtaja Joona Hurmerinta, puh. 040 8622 019.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti. 

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.