(Poistunut julkaisusta)

Strateginen ostaja
Serres Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Modernit tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kauhajoella ja Saarijärvellä, lisäksi meillä on konttori Espoossa. Yrityksemme palveluksessa on noin 180 ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2017 yli 28 Me. Vahvan kasvun myötä haemme Kauhajoelle, Saarijärvelle tai Espooseen uuteen tehtävään

STRATEGISTA OSTAJAA

vastaamaan vastuualueesi toimittajaverkostosta, hinta- ja sopimusneuvotteluista, toimittajien arvioinnista ja uusien toimittajien etsimisestä. Kehität tehtävässäsi hankinnan toimintamalleja, toimittajayhteistyötä sekä kustannustehokkuutta. Lisäksi osallistut hankinnan osalta tuoteprojektien läpivientiin yhteistyössä muiden osastojen kanssa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta sekä vankkaa työkokemusta hankintatoimesta, strategisesta ostosta tai hankinnan avaintehtävistä. Sinulla on kokemusta kansainvälisten sopimusten neuvotteluista. Työkokemus muoviteollisuudesta tai raaka-ainetoimittajalta auttaa menestymään tehtävässä. Kykenet käyttämään työssä sujuvasti englannin kieltä, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme uuden, vastuullisen ja mielekkään tehtävän sekä mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälisesti menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Lisätietoa tehtävästä saat 22.5 ja 29.5 klo 9-11 tai 25.5 klo 13-15 hankintapäällikkö Vesa Harju-Panulalta p. 050 561 0376. Lähetä ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@serres.com.