(Poistunut julkaisusta)

Strateginen ostaja - Vantaa
Talokaivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yritys, joka kuuluu Pipelife Finland Oy konserniin. Pipelife Finland Oy on osa kansainvälistä ja pohjoismaiden johtavaa muoviputkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.Emoyhtiömme on vuosien ajan valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon: Talokaivo on myös matkalla Suomen parhaaksi työpaikaksi, joten tarjoamme mahdollisuutta olla mukana mielenkiintoisella ja opettavalla matkallamme. Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Talokaivo Oy:lle Strategista ostajaa Vantaan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä; sopimuksen mukaan. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit projektien sekä tuotannon strategisena ostajana varmistaen tuotteiden ja palveluiden oikean laadun, määrän ja aikataulun. Tehtävässäsi kontrolloit niin suoria kuin välillisiä kuluja ja seuraat aktiivisesti ostojen tilannetta.

Olet osa Talokaivo Oy:n ja Pipelife Finland Oy:n tehtaiden hankintatiimiä. Vastaat oman alueesi hankintatavoitteiden strategisten tavoitteiden saavuttamisesta, riskien hallinnasta, toimitusvarmuudesta ja kustannustehokkuudesta. Toimit tarpeen mukaan toimittajien yhdyshenkilönä sekä koordinoit hankittavien materiaalien ja palveluiden toimittaja-arviointeja. Tehtävänäsi on varmistaa, että toiminta on voimassa olevien Pipelifen hankintasäännösten ja - ohjeiden mukaista.

Toimenkuvaan kuuluu myös erilaiset kehitystoimet, kuten erikoisosien oston, raaka-aineiden, tuotantotarvikkeiden ja muiden ostettavien tavaroiden ja palvelujen hankintastrategian kehittäminen ja analysointi yhteistyössä Pipelife Finland Oy:n hankintaorganisaation kanssa.

 Odotamme sinulta
  • Alaan sopivaa teknistä koulutusta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa (suullinen ja kirjallinen)
  • MS Office –perusohjelmien hallitsemista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Itsenäistä työotetta
  • Kykyä toimia myös paineen alla / nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Matkustusvalmiutta
Eduksi katsomme
  • Sähkö- tai automaatioalan koulutuksen
  • SAP- tai vastaavan järjestelmän tuntemuksen
  • Useamman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä

Jos sinulla on tehtävien vaatimien edellytysten lisäksi asenne kohdallaan sekä vahva halu kehittyä ja kehittää, voit olla hakemamme henkilö. 

Tarjoamme sinulle

Me uskomme siihen, että asenne ratkaisee aina ja olemme valmiit tarjoamaan valitulle henkilölle kiinnostavan työn, mielenkiintoisia haasteita sekä hyvän työpaikan osana kansainvälistä konsernia. Työpisteesi tulee sijoittumaan Vantaalle ja työtilat ovat juuri ehostettu uuden veroiseksi. Työ vaatii paikalla oloa, mutta myös etätyö on mahdollista.

Talokaivolla luottamus on kaiken toiminnan lähtökohta ja yksilön arvostaminen näkyy monella tavalla. Erilaisuus nähdään aitona voimavarana ja yksilöiden erilaisuuden nähdään vahvistavan yhteisöä. Tavoitteiden ja päämäärien luomiseen käytetään riittävästi aikaa yhdessä, jotta kaikki jakavat tavoitteen ja sitoutuvat tekemään kaikkensa niiden saavuttamiseksi.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Olisitko sinä uusi jäsen Talokaivon hankintatiimiin? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 7.2.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen. Hannelen tavoitat joko puhelimitse numerosta 050 4356 653 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.