(Poistunut julkaisusta)

Strateginen muotoilija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Kelan johdon tukiyksikköön hyvät visualisointitaidot omaavaa strategista muotoilijaa 31.12.2020 saakka kestävään määräaikaiseen tehtävään. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä. Tarvitsemme sinua vauhdittamaan strategisen asiakasarvoa ja tuottavuutta kehittävän ohjelman valmistelua, mikä on asetettu vuodeksi 2020. Toimit strategisen muotoilun asiantuntijana Kelan asiakasarvoa ja tuottavuutta kehittävässä ohjelmassa. Tärkeä osa työtäsi on visualisoida strategia- ja kehittämistyöhön liittyviä sisältöjä niiden eri vaiheissa. Osana ohjelmaa työhösi kuuluu asiakaskokemuksen kehittäminen, muotoiluajattelukyvykkyyden kasvattaminen sekä asiakaslähtöisiin kokeiluihin ja innovaatiotoimintaan osallistuminen. Pääset suunnittelemaan tulevaisuuden ratkaisuja Kelan toiminnan ja asiakkaidemme elämän helpottamiseksi ja vaikuttamaan tuleviin yhteiskunnallisesti merkittäviin palveluinnovaatioihin. 

 

Saattaisit olla etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi näistä:
-    sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja osaamista asiakaslähtöisten prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä palvelumuotoilun menetelmin
-    hallitset asiakasymmärryksen työmenetelmät ja pystyt tekemään analyyseja ja suosituksia tulosten perusteella
-    sinulla on kokemusta yhteiskehittämisestä, osallistamisesta, työpajojen suunnittelusta ja fasilitoinnista
-    sinulla on osaamista työpajamateriaalien, prototyyppien ja konseptien visuaalisesta muotoilusta ja viestimisestä
-    hallitset hyvin Adoben työkalut
-    sinulla on valmiudet toimeksiantojen tai projektien johtamiseen
-    osaat luoda innovatiivisia ratkaisuja ja myydä ajatuksiasi
-    sinulla on halukkuutta pitkäjänteiseen vaikuttamiseen, hyvät neuvottelutaidot ja kykyä innostaa
-    suomen kielen kirjallinen ja suullinen taitosi on sujuva.

 

Lisäksi arvostamme luontevaa ja vakuuttavaa esiintymistaitoa, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä itsenäistä työotetta. Palvelumuotoilukokemus julkishallinnon parissa on sinulle eduksi.

 

Me tarjoamme sinulle:
-    haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän
-    aidon mahdollisuuden vaikuttaa Kelan palvelukulttuuriin ja edistää muotoiluajattelua julkishallinnossa
-    kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon
-    lounasedun 
-    koulutusta 
-    tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin 
-    joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

 

Kiinnostuitko? 

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 5.12.2019. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

 

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa 28.11. klo 11-13 ja 4.12. klo 11-13 strateginen muotoilija Maria Leinvuo, puh. p. 050 431 0864.