(Poistunut julkaisusta)

Strategiapäällikkö, digitaalisuus
SOK Strategia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
SOK Strategia on S-ryhmän strategisen suunnittelun, toimeenpanon, yrityskauppojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayksikkö. Haemme pieneen tiimiimme kokenutta digimurrokseen keskittyvää strategia-ammattilaista luomaan edellytyksiä erinomaisille strategisille päätöksille S-ryhmän kaikissa liiketoiminnoissa. Meillä pääset auttamaan S-ryhmän ylintä johtoa kysymään oikeita sekä vaikeita strategisia kysymyksiä ja vastaamaan niihin keskellä kaupan alan suurta murrosta.

Työnkuvasta

Tulet tehtävässäsi keskittymään erityisesti digitaalisten liiketoimintojen ja ekosysteemien haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Haluat ja osaat myös tarttua muihinkin ajankohtaisiin strategisiin kysymyksiin S-ryhmässä. Tehtävässäsi pystyt hyödyntämään maailmaluokan kokemustasi ja ymmärrystäsi digitaalisista teknologioista, liiketoimintamalleista, muutosvoimista, toimeenpanosta ja asiakastarpeista. Ymmärrät toki myös, että asiakkaamme eivät itse digitaalisuutta pyydä, vaan he toivovat meiltä ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omiin tarpeisiinsa.

Työsi tavoitteet

Osana SOK Strategia yksikön pientä tiimiä tehtävänäsi on johtaa strategiaprojektien onnistunutta läpivientiä S-ryhmän ylimmän johdon ja asiantuntijoiden tukena. Tyypillinen projektisi haastaa sinut ymmärtämään liiketoiminnan kokonaishaasteet asiakaslähtöisesti, jäsentelemään strategiset kysymykset loogisesti, löytämään ratkaisuvaihtoehdot, auttamaan valintojen tekemisessä, ja valitsemaan oikeat työkalut toimeenpanoon S-ryhmän laajassa yritysverkostossa. Onnistuminen edellyttää sinulta tarmokasta yhteistyötä mm. liiketoimintaomistajien, teknologiatiimien ja muotoilijoidemme kanssa.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Etsimme työtä pelkäämätöntä analyyttista, nopeasti ja jäsennellysti ajattelevaa hyvää viestijää, joka ymmärtää liiketoimintoja, asiakastarpeita ja markkinoita laajasti. Tässä tehtävässä uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit ja tuoda ehdotuksesi esiin rakentavasti ja laajoja verkostoja rakentaen. Työsi vaatii sinulta tarkkuutta, ja oletkin pitkin uraasi osoittanut, että osaat vaatia itseltäsi ja muilta erinomaista panosta työsi jokaisella osa-alueella aikataulusta riippumatta.

Sinulla on vankkaa näyttöä erittäin haastavien strategiaprojektien ja liiketoiminnan kehittämishankkeiden läpiviennistä epävarmoissa ympäristöissä. Ihannekandidaattina sinulla on kokemusta esim. konsultoinnin, tuotehallinnan tai liiketoiminnan kehittämisen alueilta kansainväliseltä huipputasolta. Lisäksi olet sisäistänyt jatkuvan ja nöyrän itsesi sekä muiden kehittämisen arvon. Sinulla on myös hyvin arvosanoin suoritettu soveltuva akateeminen tutkinto.

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Tässä työssä sinulla on ympärilläsi terävät kollegat ja saat Suomessa täysin ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä useamman johtavan liiketoiminnan, mm. marketkaupan, pankkisektorin, polttonestekaupan, ja hotelli- ja ravitsemiskaupan murrosten parissa.

Hakeminen ja lisätiedot

Tähän tehtävään voit hakea jättämällä yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulomakkeen kautta 1.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa S-ryhmän Chief Transformation Officer Sebastian Nyström, sebastian.nystrom@sok.fi.