Strategian kehityspäällikkö
S-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

SOK Strategia on S-ryhmän strategisen suunnittelun, toimeenpanon, yrityskauppojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayksikkö. Haemme pieneen tiimiimme strategian ja yrityskauppojen kokenutta ammattilaista luomaan edellytyksiä erinomaisille strategisille päätöksille S-ryhmän kaikissa liiketoiminnoissa. Meillä pääset auttamaan S-ryhmän ylintä johtoa kysymään oikeita ja vaikeita strategisia kysymyksiä, ja vastaamaan niihin keskellä kaupan alan suurta murrosta.

Työsi tavoitteet 

Tehtävänäsi on johtaa strategiaprojektien onnistunutta läpivientiä S-ryhmän ylimmän johdon ja asiantuntijoiden tukena. Tyypillinen projektisi haastaa sinut ymmärtämään liiketoiminnan kokonaishaasteet asiakaslähtöisesti, jäsentelemään strategiset kysymykset loogisesti, löytämään ratkaisuvaihtoehdot, auttamaan valintojen tekemisessä ja valitsemaan oikeat työkalut toimeenpanoon S-ryhmän laajassa yritysverkostossa. Osana työtäsi innostat asiantuntijoita ja johtoa muutokseen.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Etsimme työtä pelkäämätöntä analyyttista, nopeasti ja jäsennellysti ajattelevaa hyvää viestijää, joka ymmärtää liiketoimintoja, asiakastarpeita ja markkinoita laajasti. Tässä tehtävässä uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit ja tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti ja laajoja verkostoja luoden. Työsi vaatii sinulta tarkkuutta ja oletkin pitkin uraasi osoittanut, että osaat vaatia itseltäsi ja muilta erinomaista panosta työsi jokaisella osa-alueella aikataulusta riippumatta.

Sinulla on vankkaa näyttöä erittäin haastavien strategiaprojektien ja liiketoiminnan kehittämishankkeiden läpiviennistä epävarmoissa ympäristöissä. Ihannekandidaattina sinulla on kokemusta sekä yrityskaupoista että liiketoiminnan kehittämisestä tai muutosjohtamisesta kansainväliseltä huipputasolta. Lisäksi olet sisäistänyt jatkuvan itsesi ja muiden kehittämisen arvon. Sinulla on myös hyvin arvosanoin suoritettu soveltuva yliopistotutkinto.

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Tässä työssä sinulla on ympärilläsi hauskat ja terävät kollegat. Heidän kanssaan sinulla on Suomessa täysin ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä useamman johtavan liiketoiminnan, mm. marketkaupan, pankkisektorin, polttonestekaupan, ja hotelli- ja ravitsemiskaupan murrosten parissa. Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja arkesi sujuu. Sitä sujuvoittavat työskentelyn joustot, työskentelykulttuurimme sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Työskentelyn mielekkyyttä lisää myös viihtyisä työympäristö Helsingin Vallilassa.

Hakeminen ja lisätiedot

Tähän tehtävään voit hakea jättämällä ansioluettelosi oheisen hakulomakkeen kautta 30.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa S-ryhmän Chief Transformation Officer Sebastian Nyström, sebastian.nystrom@sok.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot