(Poistunut julkaisusta)

Strategian kehityspäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

SOK Strategia on S-ryhmän strategisen suunnittelun, toimeenpanon, yrityskauppojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayksikkö. Meillä pääset auttamaan S-ryhmän johtoa kysymään oikeita, vaikeita strategisia kysymyksiä ja vastaamaan niihin.

Haemme yksikköömme kokenutta strategia-ammattilaista luomaan edellytyksiä erinomaiselle strategisille päätöksille S-ryhmässä. Osana yksikön pientä tiimiä tehtävänäsi on johtaa strategiaprojektien onnistunutta läpivientiä S-ryhmän ylimmän johdon ja asiantuntijoiden tukena. Tyypillinen projektisi haastaa sinut ymmärtämään liiketoiminnan haasteet asiakaslähtöisesti, jäsentelemään kysymykset loogisesti, löytämään ratkaisuvaihtoehdot, auttamaan valintojen tekemisessä, valitsemaan oikeat työkalut strategian toimeenpanoon, ja tukemaan strategian toimeenpanoa S-ryhmän laajassa yritysverkostossa.

Etsimme työtä pelkäämätöntä, analyyttista, nopeasti ja jäsennellysti ajattelevaa hyvää viestijää, joka ymmärtää liiketoimintoja, asiakastarpeita ja markkinoita laajasti. Tässä tehtävässä uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti ja laajoja verkostoja rakentaen. Sinulla on vankkoja näyttöjä haastavien strategiaprojektien ja liiketoiminnan kehittämishankkeiden onnistuneesta läpiviennistä epävarmoissa ympäristöissä, esimerkiksi johtavassa konsulttitoimistossa. Ihannekandidaattina sinulla on kokemusta esimerkiksi yrityskaupoista, liiketoiminnan kehittämisestä tai muutosjohtamisesta kansainväliseltä huipputasolta. Lisäksi olet sisäistänyt jatkuvan itsesi ja muiden kehittämisen arvon. Edellytämme sinulta hyvin arvosanoin suoritettua soveltuvaa tiedekorkeakoulututkintoa.

Työsi vaatii sinulta tarkkuutta, ja oletkin pitkin uraasi osoittanut, että osaat vaatia itseltäsi ja muilta erinomaista panosta työsi jokaisella osa-alueella aikataulusta riippumatta. Vastapainoksi tarjoamme ainutlaatuista työmahdollisuutta useamman johtavan liiketoiminnan, mm. marketkaupan, pankkisektorin, muodin, kauneuden, polttonestekaupan, ja hotelli- ja ravitolaliiketoiminnan haastavimpien kysymysten parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus hyvin monipuolisten tehtäväkokonaisuuksien itsenäiseen johtamiseen maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme S-ryhmän laajat työsuhde-edut, dynaamisen työympäristön, loistavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa strategiajohtaja Sebastian Nyström, sebastian.nystrom@sok.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot tutkinto- ja kouluarvosanoin pyydämme lähettämään 15.2.2018 mennessä oheisella sähköisellä hakulomakkeella.