(Poistunut julkaisusta)

Strategian ja suorituskyvyn kehityspäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

SOK Strategia on S-ryhmän strategisen suunnittelun, toimeenpanon, yrityskauppojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayksikkö. Haemme pieneen tiimiimme kokenutta digimurroksen toimintamallien kehittämiseen keskittyvää strategia-ammattilaista luomaan parempia toimintamalleja päätöksenteolle ja kehittämiselle. Meillä pääset auttamaan S-ryhmää ketteröittämään toimintaansa, suoraviivaistamaan päätöksentekoaan ja kehittämään yhteistyökulttuuriaan.

Työnkuvasta

Haluamme kaupparyhmänä olla entistä nopeampi ja asiakaslähtöisempi, ja samalla myös vetovoimaisempi työnantaja. Tulet kehityspäällikön tehtävässäsi keskittymään tähän muutokseen; strategiaprojektien läpivientiin ja toimintamallien kehittämiseen eri yksiköissä. Työn tarkoituksena on mahdollistaa entistä nopeampi ja tarkoituksenmukaisempi toiminta muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Työsi tavoitteet

Osana SOK Strategia -yksikön pientä tiimiä tehtävänäsi on ylimmän johdon ja asiantuntijoiden tukena johtaa S-ryhmän strategian kehittämistä ja strategisten hankkeiden läpivientiä. Tehtävä koostuu kahdesta kokonaisuudesta:

Suorituskyvyn nostaminen on yksi S-ryhmän strategian pääteemoista. Tämä osa työtäsi keskittyy ennen kaikkea organisaation tukemiseen muutoksen läpiviennissä, ml. laadukkaiden menetelmien toimeenpano, yhteistyökulttuurin rakentaminen ja asiakaslähtöinen ketterä kehittäminen. Toimit muutosagenttina yhtä lailla asiantuntijoiden kuin johdon parissa.  

Teet laaja-alaisesti strategiaprojekteja osana tiimiä. Tyypillinen projektisi haastaa sinut ymmärtämään liiketoiminnan kokonaishaasteet asiakaslähtöisesti, jäsentelemään strategiset kysymykset loogisesti, löytämään ratkaisuvaihtoehdot, auttamaan valintojen tekemisessä ja valitsemaan oikeat työkalut muutoksen ja toimeenpanon tueksi S-ryhmän laajassa yritysverkostossa.

Onnistuminen edellyttää sinulta tarmokasta yhteistyötä liiketoimintaomistajien, teknologiatiimien ja muotoilijoidemme kanssa. Tehtävässäsi pystyt hyödyntämään maailmaluokan kokemustasi ja ymmärrystäsi kehittämisen menetelmistä, muutoksen johtamisesta ja asiakaslähtöisestä kulttuurista.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Etsimme työtä pelkäämätöntä analyyttista, nopeasti ja jäsennellysti ajattelevaa hyvää viestijää, joka ymmärtää liiketoimintoja, asiakastarpeita ja markkinoita laajasti. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit ja tuoda ehdotuksesi esiin rakentavasti ja laajoja verkostoja rakentaen. Työsi vaatii sinulta tarkkuutta, ja olet pitkin uraasi osoittanut, että osaat vaatia itseltäsi ja muilta erinomaista panosta aikatauluista riippumatta.

Sinulla on vankkaa näyttöä erittäin haastavien strategia- ja muutosprojektien ja liiketoiminnan kehittämishankkeiden läpiviennistä epävarmoissa ympäristöissä. Ihannekandidaattina sinulla on kokemusta esim. konsultoinnin, tuotehallinnan tai liiketoiminnan kehittämisen alueilta kansainväliseltä huipputasolta. Lisäksi olet sisäistänyt jatkuvan ja nöyrän itsesi sekä muiden kehittämisen arvon. Sinulla on myös hyvin arvosanoin suoritettu tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto. Tunnet Lean- ja Agile-menetelmät käytännön kautta erinomaisesti.

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Tämä positio tarjoaa sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan, jossa saat työskennellä useamman johtavan liiketoiminnan, mm. vähittäiskauppa, pankkisektori, polttonestekauppa ja hotelli- ja ravitsemiskauppa, murrosten parissa. Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja arkesi sujuu. Sitä sujuvoittavat työskentelyn joustot, työskentelykulttuurimme sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Voit lukea tarkemmin henkilöstön ostoeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristö Helsingin Vallilassa.

Hakeminen ja lisätiedot

Tähän tehtävään voit hakea jättämällä yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulomakkeen kautta 15.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa S-ryhmän Chief Transformation Officer Sebastian Nyström, sebastian.nystrom@sok.fi.