(Poistunut julkaisusta)

Strategiakonsultti, Sustainability Services
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme nyt 

kokenutta strategiakonsulttia 

kasvavaan joukkoomme Helsingin Ruoholahteen 

Mistä on kyse?

Tulet työskentelemään osana Sustainability Services –tiimiämme, joka auttaa asiakasyrityksiämme ja muita organisaatioita kestävän (liike)toiminnan kehittämisessä. Työsi keskittyy vahvasti strategiseen neuvonantoon monipuolisissa asiakasprojekteissamme eri toimialoilla, joihin tuot roolissasi vahvaa liiketoiminnan kehittämisen osaamista. Kehität asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja, joiden avulla he saavuttavat kasvua, kilpailuetua ja kannattavuutta. Kokeneena asiantuntijana vastaat asiakasprojektien toimituksesta, toimeksiantotiimin työn ohjauksesta sekä asiantuntijapalveluidemme kaupallistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista. Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri alojen asiantuntijoidemme sekä asiakkaidemme kanssa. 

Työssäsi keskityt rakentamaan kestävään kehitykseen liittyviä business caseja asiakkaillemme, olipa kyse sitten markkina-analyysistä, innovaatioprosesseista, asiakkaan arvolupauksen kirkastamisesta tai vaikkapa uusien kummpanuuksien rakentamisesta. Kestävä kehitys tuo työllesi fokuksen toimialasta riippumatta, liiketoiminnan kehittämisen työkalupakki oikeat viitekehykset ja ratkaisut. 

Sinustako uusi deloittelainen? 

Oletko huipputyyppi, jolla on näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ja aito innostus auttaa asiakkaita menestymään kestävästi? Onko sinulla kyky ryhtyä toimeen ja selviytyä kiperistä tilanteista tiukan aikapaineen alla? 

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on lisäksi: 

  • Vähintään 5 vuoden työkokemus liiketoiminnan kehittämisestä joko konsultin roolissa tai sisäisten kehityshankkeiden kautta 
  • Hyvä ymmärrys isosta kuvasta ja kyky ajatella holistisesti 
  • Erinomainen liiketoimintaymmärrys ja strateginen ajattelutapa 
  • Analyyttinen lähestymistapa ja kyky laatia business caseja vaikutusten arvioinnin ja omien suositustesi tueksi (tätä palvelee vahva liiketoiminnan kehittämisen työkalupakkisi) 
  • Kyky muodostaa ratkaisuehdotuksia asiakkaalle kriittisyyttä ja itsenäistä ajattelua harjoittaen 
  • Kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita 
  • Edellytykset ohjata, osallistaa ja valmentaa nuorempia asiantuntijoita 
  • Soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, DI) 
  • Sujuva ja vakuuttava suomen ja englannin taito niin suullisesti kuin kirjallisestikin; ruotsin taito ja muu kielitaito on eduksi 
  • Kokemus kierto- ja biotaloudesta on eduksi 

Tule kehittymään kanssamme! 

Meillä kasvat asiantuntevassa ja innostuneessa tiimissä. Ratkomme asiakkaidemme alati vaihtuvia haasteita yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Pääset työskentelemään eri alojen osaajien kanssa ja verkostoitumaan deloittelaisten kanssa niin Suomessa kuin globaalistikin. Panostamme siihen, että kehityt asiantuntijana ja pääset urallasi haluamaasi suuntaan. Meille on tärkeää sitoutua asiakkaisiimme ja toisiimme. 

Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä sähköinen hakemus nettisivuillamme 26.8.2018 mennessä ja liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi. 

Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Annan mielelläni lisätietoa tehtävästä 13.8. klo 16.15-17.00 tai 20.8. klo 8.15-9.00 (Riikka Poukka puh. 050 5758217). 

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.