(Poistunut julkaisusta)

Strategia-asiantuntija, Yle
Yleisradio

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Ylessä tehdään työtä sydämellä ja intohimolla! Olemme Suomen suurin mediatalo ja luovan työn yhteisö. Palvelemme kaikkia suomalaisia  tarjoamalla tietoa, elämyksiä ja kulttuuria. Tavoitteenamme on olla rohkea uudistaja ja media-alan suunnannäyttäjä.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme kovan tason asiantuntijaa vahvistamaan Yleisradion strategiatiimiä!

Keskeinen tehtäväsi on vetää sellaista työtä, jossa tutkailemme, millainen maailmasta oikein on tulossa ja miten tämä Yleisradioon vaikuttaa. Tätä voi kutsua myös toimintaympäristötyöksi.

Tehtävässä tulee ymmärtää perusteellisesti mediaa, hallita isoja kokonaisuuksia ja pystyä ilmaisemaan tosi mutkikkaita asioita sangen napakasti.

Isoja vahvuuksiasi ovat kokemus journalismin, ohjelmien, lähetysten tms. sisällön tekemisestä, ymmärrys julkisesta palvelusta ja koukeroisen strategiajargonin terve vieroksunta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vastuullisen ja monipuolisen työn uudistuvassa ja dynaamisessa media-alan yhtiössä. Meillä on kivat työkaverit, hyvä henki ja positiivinen draivi tekemisessämme. Tule mukaan rakentamaan maan parasta julkisen palvelun mediaa kanssamme!


Lisätietoja antaa:

Strategiapäällikkö Mika Rahkonen, mika.rahkonen@yle.fi, p. 040 5938 046 (ke 22.5. klo 15 - 16 ja to 23.5. klo 14 - 15)