(Poistunut julkaisusta)

Store Manager Zizzin uuteen myymälään Seinäjoelle
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme Seinäjoen Ideaparkkiin marraskuussa avattavaan upouuteen Zizzin konseptimyymälään muotitietoista ja ammattitaitoista

STORE MANAGERIA.

HAASTATTELUT ON JO KÄYNNISSÄ JOTEN HAE TEHTÄVÄÄ NOPEASTI!

Store Managerina vastaat myymälän toiminnasta ja tuloksesta kokonaisvaltaisesti ja toimit tiimisi esimiehenä. Myynnin ja asiakaspalvelutyön ohella suunnittelet, organisoit ja osallistut aktiivisesti muun muassa kampanjoiden toteuttamiseen, oman myymäläsi myynnin kasvattamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Toivomme tulevan Store Managerin omaavan jo aikaisempaa esimieskokemusta kaupan ja/tai muodin alalta sekä näyttöjä myynninjohtamisesta. Kaupallinen koulutus on suotavaa ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitsee sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työssä menestyy yrittäjähenkinen, myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellään. Ymmärrät myymälämaailman tunnuslukuja ja sinulla on aikaansaava, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote. Olet innostava esimies ja vastaat tiimisi motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta Zizzin brändin mukaisesti. Esimiestyössäsi olet jämäkkä, kannustava ja uskot esimerkillä johtamisen voimaan.

Zizzin Store Managerit ovat rohkeita, can do -asenteen omaavia muodin tuntijoita ja edelläkävijöitä, joille asiakkaiden odotusten ylittäminen asiantuntevalla ja lämminhenkisellä asiakaspalvelulla on tärkein prioriteetti. Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöidensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö, työtä tukevat työkalut ja mahtava tiimi ovat vain osasyy siihen, että zizziläisien työsuhteet ovat erityisen pitkiä.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Vastuullinen, monipuolinen ja mielenkiintoinen työ alkaa perehdytyksellä mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Mari Fränti-Huhtala puh. +358 50 438 3052 maanantaina 14.10 klo 12-13.