(Poistunut julkaisusta)

Store Manager Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään Kauppakeskus Ainoaan
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haluatko viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle? Ovatko myyntityö ja asiakaspalvelu vahvuuksiasi? Entä oletko niittänyt kiitosta esimiestyöstä?

Etsimme energistä ja innostavaa STORE MANAGERIA johtamaan lokakuussa Kauppakeskus Ainoassa avattavaa upouutta Polarn O. Pyret myymälää.

Myymäläpäällikkönä vastaat Espoon Ainoan myymälän toiminnasta kokonaisvaltaisesti ja toimit tiimisi esimiehenä. Myynnin ja asiakaspalvelutyön ohella osallistut aktiivisesti muun muassa kampanjoiden toteuttamiseen, oman myymäläsi myynnin kasvattamiseen sekä kauppakeskusyhteistyöhön. Lisäksi vastaat myymälän visuaalisen ilmeen toteutuksesta brändin ohjeistuksen mukaisesti.

Työssä menestyy myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelu- ja tiiminjohtamistaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellään. Olet kiinnostunut luvuista ja sinulla on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote. Olet innostava esimies ja vastaat tiimisi motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta Polarn O. Pyret brändin mukaisesti. Esimiestyössäsi olet jämäkkä, kannustava ja uskot esimerkillä johtamisen voimaan.

Tarjoamme kaupan alalla ja esimiestehtävissä jo kokemusta niittäneelle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan kansainvälisen myymäläketjun palveluksessa. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan Kids Company Oy:n kanssa. Tunteja myymäläpäälliköllä on 37,5 h/vko myymälän aukioloaikojen mukaisesti, kuitenkin pääsääntöisesti aamuvuoroja. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli työ laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 maanantaina 12.8. ja 19.8. klo 13.00 – 15.00.