(Poistunut julkaisusta)

Storage Specialist
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme järjestelmäasiantuntijaa tiimiimme tallennusympäristön ylläpito- ja kehitystehtäviin Espooseen tai Kajaaniin. Jos NAS, SAN, object storage ja nauha-arkistointijärjestelmät ovat intohimosi, tämä paikka on sinua varten. Etsimme vahvistusta kasvavaan tiimiimme, jonka vastuualueina ovat CSC:n tallennusalustat. 

Tehtävässä pääset tutustumaan tieteen ja kulttuurin tallennustarpeisiin ja viimeisimpään teknologiaan tallennuksen alalla.

Olet hankkinut myös kannuksesi linux-järjestelmien ylläpitäjänä, ja kykenet kehittämään järjestelmäintegrointeja ja automatisointeja. Ilmaiset itseäsi sujuvasti skriptikielillä ja Ansiblella, eivätkä ketterät kehitysmenetelmät ja tiivis tiimityö tunnu sinulle vierailta. Järjestelmäylläpito, suorituskykyongelmien selvittäminen ja järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelu ovat sinulle mielekästä sisältöä työpäivässäsi. Et vierasta konesalityöskentelyäkään. Tarjoamme kehittymismahdollisuuksia, kansainvälisen ilmapiirin ja dynaamisen tiimin. 

Olemme rautainen asiantuntijaporukka, joka suunnittelee ja toteuttaa tallennusratkaisuja monenlaisiin asiakasympäristöihin, joita CSC toteuttaa palveluntarjoajana. Kehitämme itseämme ja otamme uusia teknologioita käyttöön uusien asiakastarpeiden myötä. 

Työajat ovat joustavat ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.

 

Lähetä hakemuksesi  18.1.2021 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.