(Poistunut julkaisusta)

Storage Specialist
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme vahvistusta huippuasiantuntijaporukkaamme työskentelemään Storage- ja Windows-palvelimien parissa. Tiimisi tulee olemaan Elisan tuotannon IT Platform and Hosting Services -tulosyksikössä Service Delivery -tiimi, joka vastaa tuotantoympäristöjen päivittäisestä ylläpidosta sekä uusien asiakasympäristöjen toimituksesta. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uusien teknologioiden parissa ja oppimaan uudet teknologiat ensimmäisten joukossa.

Vauhti on välillä kova, joten arvostamme järjestelmällistä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä haastavissakin tilanteissa. Suhtaudut työhösi oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä. Uusiutuminen onkin yksi Elisan arvoista ja panostamme henkilökunnan hyvinvoinnin lisäksi vahvasti oppimiseen ja kehittymiseen. Pystyt asioimaan suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa Storage osaamista sekä Windows- että Linux -ympäristöissä, avainsanoina muun muassa:

  • Tallennuspalvelut: file, block, object     
  • Tallennusverkot: ethernet, fibre channel     
  • Multipathing -ymmärrys     
  • Skriptaaminen (Shell, Python, Perl)

Tehtävään kuuluu myös palvelinympäristöjen laaja-alaiset ylläpitotehtävät. Sinulla tuleekin olla hyvä kokemus Windows-palvelimien hallinnasta, konfiguroinnista ja vikasietoisten ratkaisuiden tekemisestä (Windows Server 2008/R2, 2012/R2, 2016). Ilahdumme kovasti, jos sinulta löytyy osaamista myös joistain seuraavista:

  • Microsoft System Administrator Tools (mm. Powershell 5.0, Powershell DSC, Project Honolulu)     
  • Microsoft PKI (Public Key Infrastructure)     
  • Windows käyttöjärjestelmäjakelut ja niiden automatisointi     
  • Käyttöjärjestelmätason tietoturvakovennukset sekä auditoinnit     
  • Windows Server Enterprise -tason toipumissuunnitelmat

Kaikkien yllämainittujen lisäksi arvostamme suuresti jos sinulla on sertifikaatteja.

Me Elisalla tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, mahtavan esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (mm. teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä hyviä henkilöstöetuja, kuten pääsyn henkilökunta-outletiimme! Meillä Elisalla työskentelet paikkariippumattomasti siellä missä parhaiten saat työsi tehtyä. Olemme myös tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kaipaat vielä lisätietoja, ole yhteydessä Teemu Kauppiin (teemu.kauppi@elisa.fi)