Stefan´s Steak House Helsinki - Tarjoilija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Tarjoilija, Stefan's Steakhouse kutsuu juuri sinua!

Aivan Esplanadin puiston tuntumassa, Korkeavuorenkadun varrella, paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit. Amerikan Top Chef -kilpailun finalistin, Stefan Richterin, nimeä kantava ravintola tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista.

Stefan´s Steak Housen ruoka-annokset ja viinit ovat suunniteltu ja valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.


Emme odota että osaisit taitella servetistä joutsenen tai että osaisit kaataa viinin juuri oikein. Tässä tehtävässä oikea asenne ja hymy riittävät pitkälle. Jos sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja reipasta otetta tarjoilijan tehtäviin, niin täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Voit laittaa hakemuksen myös suoraan sähköpostilla:

Ravintolapäällikkö
+358 40 7523142
outi.koistinen@ravintola.fi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1190254
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki