(Poistunut julkaisusta)

Steering assistant Martela Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Oletko oma-aloitteinen, tiimityöskentelytaitoinen ja etsit itsenäisesti ratkaisuja? Academic Work etsii Steering assistanttia Martela Oy:lle Nummelaan. Steering assistenttina saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn arvostetussa yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia. Työtehtävässä pääset monipuolisesti työskentelemään mm. ohjauskeskuksen myyntitilausten käsittelyn parissa sekä huolehtimaan vientitoimituksista. Lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Steering assistenttia Nummelaan! Tehtävässä on mahdollisuus myös työskennellä ajoittain Pitäjänmäen toimistolla tai etänä.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Martela Oy:lla.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu Martelan ohjauskeskuksen myyntitilausten käsittely ja mahdollisten muutosten tekeminen. Työssäsi huolehdit vientitoimituksista; tilaat rekat ja huolehdit, mitä rekkaan menee. Toteutat siirron sekä ylläpidät lastausalueen ja tuotannon välistä yhteydenpitoa. Ohjauskeskus toimii myynnin, hankinnan, tuotannon, kuljetuspalveluiden ja asiakkaiden rajapinnassa. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito Ruotsin ja Norjan asiakaspalveluihin sekä tilaajiin ja Martelan myyjiin kotimaassa. Olet yhteistyössä myös Puolan tehtaan kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ohjauskeskuksen myyntitilausten käsittely
* Vientitoimituksista huolehtiminen
* Siirron toteuttaminen sekä lastausalueen ja tuotannon välisen yhteydenpidon ylläpitäminen
* Yhteydenpito Ruotsin ja Norjan asiakaspalveluihin sekä tilaajiin ja Martelan myyjiin kotimaassa
* Yhteistyö Puolan tehtaan kanssa


Tehtävä sopii sinulle joka olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja sinulla pysyy monet langat käsissä yhtäaikaisesti. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös etätyöhön, hyvät etenemismahdollisuudet sekä mitä parhaimmat työkaverit.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukeskeinen sekä tiimityöskentelytaitoinen. Tehtävä ei vaadi aiempaa työkokemusta, mutta tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi (esim. kaupallinen koulutus). Etsimämme henkilö on avoin sekä sosiaalinen ja hänellä on hyvä paineensietokyky. Sinulla on kyky ratkaista ongelmia nopeallakin tahdilla. Lisäksi tartut työtehtäviin innokkaasti ja etsit ratkaisua itsenäisesti hyvällä asenteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Oma-aloitteinen ja näppärä työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Avoin ja sosiaalinen luonne sekä halu tarttua työtehtäviin


Eduksi katsotaan myös, jos osaat sujuvan suomen ja englannin kielen lisäksi muitakin kieliä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Huhtikuu 2019

Työmäärä: huhti-toukokuun minimi 20h/ vko, kesä- elokuu 37,5h /vko

Kesto: 30.8.2019 asti

Paikka: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela. Tehtävässä on mahdollisuus myös työskennellä ajoittain Pitäjänmäen toimistolla tai etänä.

Palkka: Sopimuksen mukaan.

Julkaisupäivämäärä: 5.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Martela Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista käyttäjälähtöisiä työ- ja oppimisympäristöjä toteuttavista yrityksistä. He tarjoavat asiakkailleen yhden kontaktipisteen koko työympäristön elinkaaren ajaksi - tarpeen määrittelystä työympäristön optimoituun ylläpitoon.