Startup-henkinen osaaja kansainväliselle asiakkaalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Onko intohimosi startup-yritykset? Oletko urallasi tilanteessa, jossa haluaisit vielä laajentaa osaamistasi startup-yritysten parissa?

Nyt sinulle on oiva mahdollisuus tutustua kansainvälisen asiakkaamme startup-toimintaan Helsingissä. Työtehtäväsi ovat pääasiassa markkinoinnin parissa, mutta arvostamme hakijoissa erityisesti kosketusta startup-maailmaan jollain tavalla. Asiakkaamme toimii huipputeknologian parissa, palvelua ei ole vielä virallisesti lanseerattu suomessa – eli pääset uuden äärelle.

Vastuisiisi kuuluu monipuolisesti eri markkinoinnin tehtäviä, mm.:

- Asiakkaan palvelun tunnettuuden kehittäminen
- Yhteistyökumppanistrategian rakentaminen ja jalkauttaminen
- Eri markkinointiprojektien johtaminen ja kumppanien (esimerkiksi design-yritysten) kanssa yhteistyö

Tämän lisäksi pääset tekemään myös digitaalista markkinointia kaikissa muodoissaan sekä osallistumaan esimerkiksi demotilaisuuksiin. Tehtäväsi painottuvat enemmän strategiseen markkinointiin, mutta arvostamme ”kädet saveen”-asennetta, eli et kavahda myöskään käytännön työtä.

Sinun ei tarvitse olla valmis markkinoinnin huippuosaaja, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta kaikista markkinoinnin osa-alueista. Arvostamme intohimoa, uuden oppimisen halua, motivaatiota ja asiakaslähtöistä ajattelua ensisijaisesti. Työnkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen mukaan tarkemmaksi.

Tarvitset työssä kuitenkin erinomaista paineensietokykyä, joustavuutta, halua ottaa vastuuta sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme myös korkeakoulututkintoa, kokemusta kansainvälisestä työyhteisössä työskentelystä sekä kokemusta jostain markkinoinnin tehtävästä.

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen 12 kuukauden ajaksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Adecco Finlandin välille.

Kuulostaako tämä sinulle täydelliseltä tehtävältä? Laitathan pikimmiten hakemuksesi ja CV:si englanniksi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 13.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen arkisin numerosta +358 40 540 8185 tai laura.rantanen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370084
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta, Media/viestintä, Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Rantanen (laura.rantanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki