(Poistunut julkaisusta)

Ständin rakentaja / kuljettaja
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

ETSIMME OSA-AIKAISTA STÄNDIN RAKENTAJAA / KULJETTAJAA

Löytyykö sinulta B-ajokortti, täsmällisyyttä ja ruista ranteesta? Etsimme osa-aikaista työntekijää logistiikkatiimiimme kevääksi ja kesäksi, aina elokuun loppuun saakka.

Ständin rakentajan / kuljettajan työtehtäviin kuuluvat ständin kuljettaminen myyntipaikalle ja ständin rakentamis- sekä purkutyöt. Lisäksi ständin rakentaja / kuljettaja vastaa tavaroiden kunnosta sekä siisteydestä. Työtehtävät sijoittuvat pääasiallisesti pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle. Alueen kohtalainen tunteminen sekä aiempi ajokokemus ovat edellytys työtehtävälle.

Työaika on vaihteleva ja pääsääntöisesti työtä tehdään aamuisin klo 6-11 ja iltaisin klo 18-23 välillä. Keskimääräinen viikkotuntimäärä on n. 15h, mutta tarkka tuntimäärä vaihtelee viikoittain. Takaamme työntekijälle töitä minimissään 8h/vko. Työvuoroja suunniteltaessa työntekijän käytettävyys otetaan huomioon, joten tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. 

Me tarjoamme sinulle henkilökohtaisen perehdytyksen tehtävään, hyvän palkkauksen ja auton käyttöösi työajalle.

Innostuitko? Täytä alla oleva hakemus tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely rekrytiimillemme WhatsAppilla: 040 6213 866. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkavastaavamme Jaakko, puh. 040 545 7310.

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä