(Poistunut julkaisusta)

Ständimyynnin esimies - Helsingin Sanomat
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Hei sinä kokenut ständimyyjä, joka haluat nousta esimiestasolle. Me etsimme sinua!

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään nimekkään brändin parissa ja toimimaan myyntitiimin Junior Cell Leaderina. Koulutustaustaa enemmän merkitsevät timanttisen kova asenne ja vastuullisuus sekä myynti- ja asiakaspalvelutaidot. 

Esimiehen tehtävät sisältävät aktiivista ständimyyntiä kentällä yhdessä tiimin kanssa sekä kampanjaan liittyviä taustatehtäviä toimistolla. Toimit esimiehenä omalle tiimillesi ja perehdytät uudet myyjät työhön. Ohjaat ja sparraat oman tiimisi parhaisiin tuloksiin. Nautit haasteista ja haluat ylittää niitä. Työtä tehdään kentällä, yhdessä tiimin kanssa 4-5 päivää viikossa.

Tehtävä edellyttää näyttöä aikaisemmasta tavoitteellisesta ständimyynnistä. Rento ja reipas asenne kantaa tässä tehtävässä pitkälle!

Oletko se sinä? Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja iloisen työpaikan, jossa pääset näyttämään myyntitaitosi ja kerryttämään arvokasta kokemusta tiimin vetämisestä CV:si. Tehtävään koulutetaan ja vastuuta annetaan: pistä toimeksi ja lähetä hakemus jo tänään!&nbsp

Hakemukset: Voit soittaa operatiiviselle johtajallemme, Saralle p. 040 550 1414, laittaa WhatsAppilla esim. pienen videohakemuksen tai täyttää hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Hakuaika päättyy 24.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

Mitäpä jos tekisit tänä kesänä jotain oikeasti erilaista? Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!