(Poistunut julkaisusta)

STÄNDIMYYJÄ, Telia Kauppa, Kauppakeskus Valkea Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva 30 myymälän ketju ja merkittävä osa Telian myyntiä. Kaupan keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakasta ilahduttaen ja luoden saumattomia asiakaskokemuksia.

Oletko etsimämme tulevaisuuden myynnin ammattilainen? Etsimme nyt

STÄNDIMYYJIÄ

Tärkein tehtäväsi on Telian mobiili- ja laajakaistatuotteiden, sekä muiden palveluiden myynti Valkean kauppakeskuksen asiakkaille, sekä asiakkaiden aktiivinen kontaktointi. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet. Myyt sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet sekä mobiili-, netti- ja lisäpalvelut).

Työt suoritetaan pääsääntöisesti Kauppakeskus Valkean Telia-myyntipisteellä, mutta voit pääsetä matkustamaan myös muihin ostoskeskuksiin pitämään pop-up myyntipistettä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työvuorot sijoittuvat kauppakeskuksen aukioloaikoihin kaikille viikonpäiville.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen 6-12kk ja tunteja on tarjolla osa-aikaisesti 10-38/vko. Työsuhde solmitaan Staffpointin ja työntekijän välille. Valituille henkilöille tehdään suppea turvaselvitys.


Edellytämme sinulta

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
Tunnet vähintään perustasolla telealan tuotteet ja palvelut
Osaat yksinkertaistaa teknistä termistöä ja käsitettä selkokielelle
Pystyt huomaamaan yksityiskohtia ja hahmottamaan kokonaiskuvia
Ymmärrät työsi vaikutuksen asiakaskokemukseen ja olet valmis kantamaan siitä vastuun
kykenet tekemään yhteistyötä niin omassa tiimissä kuin muiden sidosryhmien kanssa myynnillisten ja Laadullisten tavoitteiden saavuttamiseksi
Työ edellyttää matkustamista


Tarjoamme sinulle

Telia on kasvun paikka - yritys kasvaa, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena.
Telialla työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa.
Vastuu ja vapaus kulkevat Telialla käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön.
Telialla saat työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.
Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.
Telialla ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tarkkaile sähköpostiasi! Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu henkilöarviointiin sekä videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi.


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi