(Poistunut julkaisusta)

Standardoinnista vastaava asiantuntija
Kemesta ry / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Kemesta ry on Kemianteollisuus ry:n, Metsäteollisuus ry:n, Väriteollisuusyhdistys ry:n ja Kumiteollisuus ry:n standardisointia hoitava yhdistys. Sen työkenttään kuuluu toimialojen tuotteisiin ja teknologioihin liittyvä standardisointi. Mukana ovat uudet toimialoja yhdistävät alueet, kuten biopohjaisten tuotteiden, biopolttoaineiden sekä biomassojen kestävyyteen liittyvä standardisointi.

Haemme

standardoinnista vastaavaa asiantuntijaa

Hoidat standardisointiyhteisömme, Kemesta ry:n toimintaa. Organisoit alan standardikomiteoiden työn Suomessa ja koordinoit kansallisten standardien laatimista. Edustat Kemesta ry:tä Suomen Standardisointiliiton eri elimissä ja osallistut kansainvälisiin teknisten komiteoiden kokouksiin ja työryhmiin. Vastaat kansallisten standardisointikomiteoiden päätösten toimeenpanosta ja yhdistyksen toimintaan liittyvästä viestinnästä. Tehtävääsi kuuluu myös yhdistyksen toimintasuunnitelmien ja budjettien laatiminen, niiden toteuttaminen ja seuranta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään aiempaa kokemusta standardisointityöstä. Standardisointijärjestelmän ja -organisaatioiden tunteminen katsotaan eduksi. Oikea asenne ja motivaatio kehittyä ja vaikuttaa ovat edellytys tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Omaat hyvät valmiudet itsenäiseen päätöksentekoon, sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Tunnet talousasioita riittävän hyvin voidaksesi vastata yhdistyksemme taloudenpidosta. Työhösi kuuluu matkustamista ulkomailla.

Työskentelet Kemianteollisuus ry:n toimistossa työyhteisössä, joka on palkittu vuosina 2017 ja 2018 Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävillä toimialoilla. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätietoja saat tarvittaessa Kemesta ry:n hallituksen puheenjohtaja Timo Lepältä puh. 050 301 6800 keskiviikkona 14.3.18 klo 13–15 tai keskiviikkona 21.3.18 klo 9–11 sekä muina aikoina MPS:n konsultti Nina Kalajoelta puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi  23.3.2018 mennessä.