(Poistunut julkaisusta)

Standardisoinnin asiantuntija / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019


Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Huolehdimme siitä, että suomalaisilla organisaatioilla on mahdollisuudet vaikuttaa alansa standardeihin niin maailmalla kuin Suomessa. Kerromme standardien hyödyistä ja ylläpidämme Suomen tarpeita vastaavaa standardikokoelmaa. SFS on yritysten ja organisaatioiden kumppani kaikessa standardisointiin liittyvässä. 

www.sfs.fi @standardeista

Haemme tiimiimme Helsinkiin mielenkiintoiseen standardisoinnin kokonaisuuteen

STANDARDISOINNIN ASIANTUNTIJAA

Vastaamaan muun muassa tekstiili- ja vaatetusalan sekä lastenhoitotarvikkeiden ja lelujen standardisointiprosesseista. Osallistut vastuullasi olevien toimialueiden standardisoinnin valmisteluun koordinoimalla standardisointiryhmiä ja toimimalla niiden sihteerinä sekä osallistumalla kansainvälisiin standardisointikokouksiin. Verkostoituminen ja yhteistyön rakentaminen ovat olennaisia työsi sujuvuuden kannalta. Olet aktiivinen viestijä ja kerrot säännöllisesti sidosryhmille vastuualueesi standardisoinnista. Teet yhteistyötä myös muiden vaikuttajaryhmien kanssa. Työsi merkityksellisyys näkyy selkeästi standardisoinnin edistämisessä, mikä kasvattaa suomalaisten yritysten ja Suomen kilpailukykyä.

Menestyt tehtävässä, kun 

  • olet kehitysorientoitunut, mutta hoidat myös rutiiniasiat laadukkaasti
  • olet aktiivinen verkostoituja ja uuden oppija
  • kykenet työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • sinulla on matkustusvalmiutta
  • olet tottunut viestimään sidosryhmille eikä sosiaalinen media ole sinulle vieras
  • IT-taitosi ovat ajan tasalla
  • sinulla on korkeakoulututkinto 

SFS:ssä työskentelee noin 50 osaajaa ja kanssamme pääset kehittämään suomalaista standardisointia. Tervetuloa mukaan standardisoinnin kiehtovaan maailmaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864 ja Tuija Kanerva, p. 044 541 5252. SFS:stä lisätietoja antaa Elina Huttunen (Head of SFS Standardization), p. 040 356 8003 to 28.11. klo 13 - 15 ja ke 4.12. klo 9 - 11.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 8.12.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.