(Poistunut julkaisusta)

Standardisoinnin asiantuntija / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on keskusjärjestö, joka edistää standardisointia ja standardien hyödyntämistä. SFS laatii, vahvistaa, julkaisee ja myy standardeja. Jäseninä liitossa on elinkeinoelämän järjestöjä ja Suomen valtio.

SFS on jäsenenä kansainvälisessä standardisoimisjärjestössä ISO:ssa (International Organization for Standardization) ja eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CEN:ssä (European Committee for Standardization). Lisätietoja: www.sfs.fi


Haemme tiimiimme Helsinkiin riskienhallinnan ja turvallisuuden

STANDARDISOINNIN ASIANTUNTIJAA

vastaamaan kokonaisuudesta, joka sisältää projektin- ja riskienhallintaan sekä yhteiskunnan turvallisuuteen liittyvän standardisoinnin.

Tehtäviisi kuuluu SFS:n standardisointiryhmien hallinnointi, osallistuminen eurooppalaiseen ja maailmanlaajuiseen standardisoinnin valmisteluun sekä yhteistyöverkoston rakentamiseen.

Vastaat myös muusta sidosryhmäyhteistyöstä ja tiedottamisesta ja toimit valmistelevien ryhmien sihteerinä. Osallistut standardien julkaisuprojekteihin ja teet yhteistyötä tuotannon ja markkinointi- ja myyntitiimimme kanssa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • mielenkiintoa ja työkokemusta riskienhallinnan tai turvallisuuden toimialoilta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • valmiutta kansainväliseen yhteistyöhön
  • aktiivisuutta ja taitoa vaikuttaa verkottumalla
  • kykyä viestiä selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti
  • kykyä työskennellä systemaattisesti ja pitkäjänteisesti

Asiantuntijana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vahvasti standardisoinnin edistämiseen sekä työskennellä osana osaavaa ja kokenutta työtiimiä.

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864 ja Maria Kauranen, p. 040 176 1011.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta viimeistään 18.2.2018. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.