(Poistunut julkaisusta)

StaffKahvila -valmennus, StaffAcademy&Messukeskus, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Oletko Sinä se työpaikkailmoitusten kuuluisa HYVÄ TYYPPI? Tarvitsetko kenties lisäbudjettia matkakassaasi? Haluaisitko toisen työn vakityösi tai opiskelujesi rinnalle?

Tiesitkö, että ravintola-alalla myös työskentelee tunnetusti huikeaa jengiä, joten mikset haluaisi olla osa tätä porukkaa? Vaikkei ura ravintola-alalla olisikaan pitkän tähtäimen tavoitteesi, tarjoaa StaffPoint nyt mahdollisuuden hankkia työssä kuin työssä arvostettua asiakaspalvelukokemusta.

StaffAcademyn&Messukeskuksen yhteistyössä toteuttama StaffKahvila -valmennus järjestetään 20.-21.8. Päivien aikana tutustutaan Messukeskuksen työympäristöön ja työtehtäviin, Kaffa Roasteryn johdattelemana kahvin hurmaavaan maailmaan ja asiakaspalvelun perusteisiin.

Onnistuneen valmennuksen jälkeen kartoitamme yhdessä työmahdollisuuksiasi StaffPointilla. Tavoitteena on työllistyä syksyn messuille 23.8.-13.12. Erilaisia messuja on viikoittain, osa arkipäivinä, osa viikonloppuina. Tarkemmin tapahtumapäiviin pääset tutustumaan osoitteessa https://messukeskus.com/tapahtumat/

Valmennus sopii kaikille asiakaspalvelusta ja ravintolatyöstä kiinnostuneille. Valmennus on maksuton.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
Sitoutumista valmennukseen (ennakkomateriaaliin tutustuminen, valmennuspäivät, tarjoilijan vaatetuksen hankkiminen, käytettävyys messupäivinä)
Asiakaspalvelutaitoja Suomen kielellä

Hyvä huomioida!

Kahvilatarjoilijalta edellytetään hyvää palveluasennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Työpäivän kiireiseen aikaan tarvitaan hyvää muistia ja kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn.

Työssä ei saa hermostua kiireessä eikä hankalissakaan asiakastilanteissa.

Työ edellyttää usein sopeutumista joustavaan vuorotyöhön.

Hygieeninen työskentelytapa on keskeistä ammatissa.

Työ on pääasiassa seisomatyötä, joten erityisesti selkä ja jalat joutuvat rasituksen kohteeksi. Hyvä fyysinen kunto on tarpeen.

Työssä joutuu käsittelemään erilaisia ruoka-aineita sekä mahdollisesti kemiallisia puhdistusaineita, joten työ ei sovi ruoka- tai puhdistusaineille allergiselle.


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisia kohtaamisia, mieleenpainuvia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia sekä tarinoita kerrottavaksi
Onnistumisen iloa tulevissa työtehtävissä
Tukea ammatilliseen kehitykseen
Mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksiimme oman aikataulusi mukaan

Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus Helsingin Pasilassa, missä järjestetään vuosittain 75 ammatti- ja yleisömessutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tilaisuuksissamme käy myös 10 000 median edustajaa ja bloggaajaa. "Toista yhtä mielenkiintoista ja erikoista työpaikkaa on vaikea kuvitella".


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat tehdä uuden aluevaltauksen? Täytä hakemus linkin kautta ja vakuuta meidät asenteellasi. Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä, joten täytäthän hakemuksen heti. Valmistaudu vastaamaan tarvittaessa myös videohaastatteluun. Jatkoon valituille vahvistamme osallistumisen ja toimitamme ennakkomateriaalin sekä jatko-ohjeistuksen.


Lisätietoja

Maria Ranta-Ruona
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || vaihde 030 047 2000
maria.ranta-ruona@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi