(Poistunut julkaisusta)

StaffCarte-valmennus 4.-5.11, StaffAcademy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Oletko Sinä se työpaikkailmoitusten kuuluisa HYVÄ TYYPPI? Tarvitsetko kenties lisäbudjettia matkakassaasi? Haluaisitko toisen työn vakityösi tai opiskelujesi rinnalle?

Tiesitkö, että ravintola-alalla työskentelee huikeaa jengiä! Haluaisitko kenties olla osa tätä porukkaa? Vaikkei ura ravintola-alalla olisikaan pitkän tähtäimen tavoitteesi, tarjoaa StaffPoint nyt mahdollisuuden hankkia työssä kuin työssä arvostettua asiakaspalvelukokemusta.

StaffAcademyn StaffCarte-valmennus koostuu kahdesta 5h pituisesta kokonaisuudesta. Päivien aikana tutustutaan a la carte-tarjoilijan työn perusteisiin ja tehdään käytännön harjoitteita, kuten treenataan miten lautaset pysyy hyppysissä ja viini tarjoillaan asiakkaalle läikkymättä. Onnistuneen valmennuksen jälkeen kartoitamme yhdessä työmahdollisuuksiasi StaffPointilla ja yhteistyökumppanillamme HOK-Elannolla.

Valmennus sopii kaikille asiakaspalvelusta ja ravintolatyöstä kiinnostuneille. Valmennus on maksuton. Valmennus järjestetään 21.10-22.10.


Edellytämme sinulta

Täysi-ikäisyyttä ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
Sitoutumista valmennukseen (ennakkomateriaaliin tutustumalla ja tarjoilijan vaatetuksen hankkimista etukäteen)
Hygieniapassin suorittamista


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisia kohtaamisia, mieleenpainuvia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia sekä tarinoita kerrottavaksi.
Onnistumisen iloa tulevissa työtehtävissä
Tukea ammatilliseen kehitykseen
Mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksiimme oman aikataulusi mukaan


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat tehdä uuden aluevaltauksen? Täytä hakemus linkin kautta ja vakuuta meidät asenteellasi. Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä, joten täytäthän hakemuksen heti. Valmistaudu vastaamaan myös videohaastatteluun. Jatkoon valituille vahvistamme osallistumisen, toimitamme ennakkomateriaalin ja jatko-ohjeistuksen.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi