(Poistunut julkaisusta)

Städare
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Vi söker nu en STÄDARE till Kronoby.


Till dina arbetsuppgifter hör städarbete. Arbetstiden är 6 h/vardag  mellan kl 07:00 -18:00. Jobbet är temporär till 31.12.2018.


Vi önskar att du är ansvarskännande, förbinder dig till arbetet och är redo att utveckla ditt eget arbete. Du sköter ditt arbete kvalitetsmässig och med god kundbetjäningsförmåga. Du är positiv och ska ha en bra fysisk kondition. Har du erfarenhet av lokalvård är det ett stort plus. B-körkort är ett krav.

ISS erbjuder dig en plats i en stor organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet, med stöd och möjligheter att utveckla dig vidare på din karriär.


Blev du intresserad? Kom med i vårt team om du trivs med arbete inom kundbetjäning. Lämna din ansökan via denna länk redan idag eller senast den 4.11.2018.


ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, property, support services samt facility management. ISS har cirka 480 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder. För mer information om ISS Group besök www.issworld.com