(Poistunut julkaisusta)

Städare pä vid behov
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Vi söker ny STÄDARE att arbeta på vid behov till Kronoby.


Till dina arbetsuppgifter hör städarbete på olika platser. Arbetstiden variera efter behov mellan kl 07:00-22:00. Du arbetar för att ersätta andra arbetare under olika tider vardag och helger. Jobbet är ett permanent anställningsförhållande. Arbetet är perfekt till exempel för en student.


Vi önskar att du är ansvarskännande, förbinder dig till arbetet och är redo att utveckla ditt eget arbete. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du sköter ditt arbete kvalitetsmässig och med god kundbetjäningsförmåga. Du är positiv och ska ha en bra fysisk kondition.  B-körkort är ett krav. ISS erbjuder dig en plats i en stor organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet, med stöd och möjligheter att utveckla dig vidare på din karriär.


Blev du intresserad? Kom med i vårt team om du trivs med arbete inom kundbetjäning. Lämna din ansökan via denna länk redan idag eller senast den 4.11.2018.


ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, property, support services samt facility management. ISS har cirka 480 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder. För mer information om ISS Group besök www.issworld.com