(Poistunut julkaisusta)

Staattoripaketinvalmistaja
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Haemme joukkoa MIG-hitsaustaitoisia metallimiehiä pitkäkestoiseen työsuhteeseen kansainväliseen asiakasyritykseemme ABB Oy Motors & Generators yksikköön staattoripaketinvalmistukseen. Työt ovat vuorotyötä hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen hitsaustaitoisia roottori/staattoripakettien latojia isojen sähkökoneiden osavalmistukseen. Sopiva tausta tähän työhön on levysepän tai metallialan peruskoulutus tai sitten vastaava työkokemus teollisuuden hitsaus- ja kokoonpanotehtävistä. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen koneiden ladonta ja hitsaustehtäviin. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti.

Toivomme hakijoilta:

  • MIG-hitsaustaiton ja kokemusta teollisuudesta

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön

  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä

  • kehittyä alan ammattilaiseksi

  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.