(Poistunut julkaisusta)

SSAB ONE VALMENTAJA (Lean ja johtaminen)
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

SSAB One on koko SSAB:n yhteinen Lean toimintatapa ja johtamisfilosofia.  Se perustuu asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen ja työn sujuvuuden parantamiseen niiden pohjalta. SSAB Onen tavoite on rakentaa jokaiselle mahdollisuus oman työnsä kehittämiseen ja näin lisätä kehittymisvauhtia jatkuvan parantamisen avulla.

Haemme Raahen tehtaalle

SSAB ONE VALMENTAJAA (Lean ja johtaminen)

jonka tehtävänä on SSAB One –työskentelytavan käyttöönoton tukeminen ja  työskentelytapojen kehittäminen Raahen tehtaalla. Työ on pääasiassa esimiesten ja työryhmien valmentamista ja tukemista käytännön kehittämistyössä. Teet aktiivista yhteistyötä myös muiden yksiköitten SSAB One -valmentajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä nähdä ja vahvistaa positiivista toimintaa, luontevaa esiintymistaitoa ja vahvaa halua työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme innostavaa, oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta. Työssä tarvitaan hyvää englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Kokemus teollisista tuotantoprosesseista ja Leanista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden ja tuen oman osaamisesi kehittämiseen sekä kansainvälisen yhtiön edut.  Pääset mukaan rakentamaan uusia toimintatapoja mielenkiintoiseen terästeollisuuden maailmaan.

Avoinna on kaksi valmentajan tehtävää, toinen on toistaiseksi voimassa oleva, toinen on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 9.6.2019 asti ja voi jatkua myöhemmin.

Lisätiedot: Karoliina Krook, SSAB One päällikkö, p. 050 314 3208

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 5.8.2018.

https://www.ssab.fi/ssab-konserni/tyopaikat/avoimet-tyopaikat