(Poistunut julkaisusta)

Sr. Software Developer, Klinik Healthcare Solutions Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020
Haluatko päästä osaksi kasvavan ja modernin terveysteknologia-alan yrityksen kehitystiimiä? Etsimme asiakasyrityksellemme Klinik Healthcare Solutions Oylle Sr. Software Developeria. Jos terveysteknologian parissa työskentely kiinnostaa sinua ja haluat päästä osaksi innostavaa työporukkaa ja mielenkiintoista kasvutarinaa, voi tämä olla juuri sinua varten. Lue lisää alta ja hae jo tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana viisihenkistä kehitystiimiä olemassa olevan tuotteen tuotekehityksen parissa. Työtehtäviisi kuuluu koko tuotekehityksen kaari aina suunnittelusta toteutukseen ja tuotantoon vieminen. Pääset aidosti vaikuttamaan omaan rooliisi, ottamaan vastuuta ja tuomaan ammattitaitosi tiimiin. Työssä menestyminen edellyttää vahvaa ohjelmointiosaamista ja kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä oma-aloitteista työotetta.

Tiimissä vallitsee aito yhdessä tekemisen meininki ja toivommekin hakijalta halua tehdä työtä tiimissä ja kiinnostusta terveysteknologiaa kohtaa.

Klinik Healthcare Solutions Oy on yritys, joka tuottaa ainutlaatuiseen lääketieteelliseen algoritmiin perustuvia ratkaisuja, joiden avulla luotettava vaivan tunnistaminen ja oikean hoidon löytäminen on helppoa ja nopeaa. Klinikin lääketieteellisiin algoritmeihin pohjautuva tekoäly tuottaa nopean ja tarkan analyysin palvelun käyttäjän sille kertomista oireista. Tekoäly tunnistaa, mikä terveysongelma on kyseessä, ja antaa käyttäjälle selkeät ohjeet, miten toimia.

Tarjoamme


* Mukava työkaverit ja tiimin, jossa aidosti tehdään työtä yhdessä ja viihdytään
* Ketterän organisaation, jossa pääsee vaikuttamaan kehitykseen
* Joustavat työajat ja mahdollisuuden muokata omaa roolia

TYÖNKUVA

* Tuotekehitys: suunnittelu, toteutus ja tuotantoon vienti
* Kommunikointi sidosryhminen (mm. Customer success -tiimin kanssa)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vahva ohjelmointiosaaminen (mielellään Python, Angular)
* PostgreSQL tietokantaosaaminen
* Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
* Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja halu ottaa vastuuta
* Hyvä suomen ja sujuva englannin kielen osaaminen


Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Oppimishaluinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Itälahdenkatu 22 B, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Klinik Healthcare Solutions Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Klinik Healthcare Solutions Oy on suomalainen startup-yritys, jonka tarkoituksena on uudistaa terveydenhuoltoalaa tuomalla digitaaliset palvelut osaksi hoitoprosessia. Klinikin lääketieteelliseen algoritmiin perustuvat ratkaisut tekevät vaivojen tunnistamisesta ja oikeaan hoitoon ohjaamisesta helppoa. Klinikin sähköinen palvelu on käytössä jo yli 250 terveysasemalla Suomessa, ja yritys on laajentumassa kovaa vauhtia ulkomaille.