(Poistunut julkaisusta)

SQL-taitoisia järjestelmäasiantuntijoita
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Palvelunhallinnan tiimimme etsii järjestelmäasiantuntijoita työskentelemään Digian omien tuotteiden parissa yhdessä rautaisten ammattilaisten kanssa. Sijaintina Helsinki.

Vastaat Digian oman Microsoft-teknologioilla toteutetun tuotteen alustojen asennuksista, teknisestä tuesta sekä tietokantoihin ja palvelininfraan liittyvästä konsultoinnista teknisen palvelutiimin jäsenenä. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakasprojekteissa infraan liittyvissä asennus- ja ylläpitotehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu ulkoisten asiakkuuksien parissa työskentely pääsääntöisesti Digian toimipisteellä Helsingissä. Osa asennuksista tehdään asiakkaiden tiloissa.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta, osaamista ja kokemusta Windows-pohjaisten alustojen suunnittelu- ja asennustöistä ja ennen kaikkea haluat kasvaa entistä laaja-alaisemmaksi infra-asiantuntijaksi. Tehtävänkuva edellyttää MS SQL- tai Oracle-tietokantojen osalta vähintään perusteiden osaamista.

Persoonana olet oma-aloitteinen ja taitava ongelmien ratkaisija sekä positiivinen, energinen ja ennakkoluuloton joukkuepelaaja. Sinulla on itsenäinen työskentelyote ja otat vastuuta asiakkaan teknisestä ratkaisusta. Osaat tuoda oman teknisen näkemyksesi esille rohkeasti. Asenteesi ja hermosi ovat kohdallaan, joustat tarvittaessa työajan tai matkustuksen suhteen ja haluat jatkuvasti kehittää ammattitaitoasi. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä tulet tietenkin mahtavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset laittamaan ongelmanratkaisukykysi todelliseen testiin ja kokemaan onnistumisen tunteita yhdessä muun tiimisi kanssa. Digialla on hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiselle kehittymiselle, sillä työskentelemme hyvin laajalla skaalalla erilaisia teknologioita, asiakkuuksia ja projekteja. Toiset tykkäävät hiihtää ja toiset golffata, mutta meillä on myös lähes kaikenkattavat työsuhde-edut, mukaan lukien sairauskuluvakuutus ja hammashuolto. Parasta on kuitenkin hyvä porukka. Tule ja liity kasvavaan joukkoomme, meillä olet kuin kotonasi!

Hakuaika päättyy 25.11.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Laukkarisen Lauri vastaa niihin mielellään p. 050 388 0800 tai lauri.laukkarinen (at) digia.com.