(Poistunut julkaisusta)

SQL Data-analyytikko Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme SQL tietokantojen osaajaa data-analyytikoksi tukemaan liiketoiminnan kasvua. Tehtävä on vakituinen ja työntekopaikka sijaitsee Helsingissä. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka osaa etsiä SQL-tietokannoista tietoa ja laatia siitä raportteja Power BI-työkalullala. Etsimältämme henkilöltä on hyvä löytyä intoa ja kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan. Etsimämme henkilön tulee olla itseohjautuva, datan analysoinnista kiinnostunut aktiivinen ja tekevä typpi.
Edellytämme hakijalta tietämystä ja osaamista Power BI -työkalusta ja SQL -kielestä. Eduksesi katsotaan myös kokemus MS SQL Serveristä, C# ohjelmointikielestä, MS Visual Studiosta ja .NET Frameworkista sekä Web Service rajapinnoista.
 

 
Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu SQL tietokannoista tiedon etsiminen ja raporttien koostaminen. Analysoit yrityksen dataa ja laadit eri KPI-mittareista raportteja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Tehtävä on uusi, joten saat itse vaikuttaa tehtävänkuvaasi osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan


Mikäli sinulta löytyy kokemusta ja halua lähteä kehittämään kasvavaa yritystä hae paikkaan nyt. Tarjoamme sinulle mukavat ja innostuneet työkaverit, vakituisen työpaikan, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan kasvavan yrityksen toimintaa.
Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  SQL-Analysoija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA