(Poistunut julkaisusta)

Sprinkleriasentajia Pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle!
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Meillä sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Nyt toimintamme kasvaessa palkkaamme lisää osaavia sprinkleriasentajia.


Työtehtäväsi
Työtehtävissäsi toimit vaihtelevissa sprinklerijärjestelmien asennustehtävissä asiakkaiden työmailla. 

Kuka olet? 
Toivomme, että sinulla on LVI-asentajan tai muun vastaavan talotekniikka-alan koulutus. Sinulle on jo karttunut kokemusta sprinkleriasentajan tehtävissä, joko urakointi- tai huoltopuolelta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen, ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti, sekä b-ajokortti. 

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on

  •  Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.
  •  Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  •  Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
  •  Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

BRAVIDALLA OLET YKSI MEISTÄ

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakukirjeesi!