Sprinkleriasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020
Etsimme nyt SPRINKLERIASENTAJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Toivomme löytävämme joukkoomme ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.


Sprinkleriasentajana
vastaat asiakaskohteidemme haastavista paloturvallisuuslaitteistojen huolto- ja korjaustehtävistä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta työssäsi liikut autolla eri kohteissamme. Työtä teemme pääsääntöisesti tiimissä ja yhdessä työparin kanssa. Työ on arkipäiville sijoittuvaa päivätyötä, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja päivystysvalmiutta.

Olet alan ammattilainen ja kykenet toimimaan itsenäisesti kentällä. Sinulla on jo paloturvallisuusalan tuntemusta ja kokemusta sprinklerijärjestelmien huolto- ja asennustöistä. Sinulta löytyy myös yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työsi laadulla on sinulle merkitystä. Ajokortti on ehdoton edellytys. Myös kokemukset muista paloturvallisuusjärjestelmien/-laitteiden huoltotehtävistä katsotaan eduksi, erityisesti kokemus vaahtosammutusjärjestelmistä. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen, toimivan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 15.12.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400922
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa