(Poistunut julkaisusta)

Sprinkleriasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 300 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Haemme nyt kiinteistötekniikan yksikköömme pääkaupunkiseudulle ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

 

SPRINKLERIASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelevat liikekiinteistöistä tuotantolaitoksiin ja töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-15.30.

 

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Tarvitset tehtävän hoidossa B-ajokortin.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.8. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä huoltopäällikkö Tomi Hultilta arkisin klo 8-16 välillä, p. 050-3850627.