(Poistunut julkaisusta)

Sprinkleriasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen talotekniikka-alan ammattilainen? Etsimme nyt Pohjois-Suomen alueelle sprinkleriasentajaa. Työhösi kuuluu sopimusasiakkaidemme sprinklerijärjestelmien asennus ja huoltotehtävät. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää talotekniikka-alan ammatillista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta sammutusratkaisuista ja sprinkleriasennuksista. Eri sammutuslaitteistojen tuntemus katsotaan eduksesi. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tekijältä edellytetään matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomo Tuomala, puh. 050 359 0576. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 050 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 03.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.