(Poistunut julkaisusta)

Sprinkleriasentaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Etsimme asiakkaallemme Lahden alueelle ammattitaitoisia sprinkleriasentajia. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on teknisen alan peruskoulutus ja aiempaa kokemusta sprinkerijärjestelmistä.

Työhösi kuuluu sprinklerijärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtävät.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme uudet ja hyvälaatuiset työvaatteet, työkaluja tarpeen mukaan, sekä autamme tarvittaessa päivittämään ajankohtaiset työturvakortit ja luvat. 

Hakea voit sähköisesti linkin kautta, osoitteessa maximus.fi tai soittaa rekrytointiin Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.