(Poistunut julkaisusta)

Sprinkleriasentaja (Vaasa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sprinkleriasentajaa rakenteilla olevaan uudiskohteeseen, joka sijaitsee Vaasassa. Kyseessä on perinteinen sprinklerijärjestelmä, jossa liitokset tehdään kierre- ja uraliitoksin. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Työ kestää kohteessa arviolta kahden vuoden ajan. Työ alkaa määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on mahdollisuus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisena työntekijänä. Jatkossa työkohteet sijaitsevat pääosin Pohjanmaan alueella.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa kokemus vastaavista tehtävistä, LVI-alan koulutus sekä reipas ja aktiivinen työote. Arvostamme itsenäistä työotetta ja valmista osaamista, mutta otamme huomioon myös uransa alkupuolella olevat alan tulevaisuuden lupaukset. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7–15:30 välisenä aikana.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tässä on hieno mahdollisuus osaltaan päästä tekemään rakennusten käyttöturvallisuuteen merkittävästi vaikuttavaa talotekniikkaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikimmin hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia etähaastatteluajan. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.