(Poistunut julkaisusta)

Sprinkleri- ja sammutusjärjestelmien Suunnittelupäällikkö Tampereelle
Sharper Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereelle sprinkleri- ja sammutusjärjestelmien SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakkaallamme pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Asiakkaamme on mukana lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin kaupan alalla kuin julkisellakin puolella.  Palveluja tuotetaan erityisesti terveydenhuollon sektorille. Työnkuvasi räätälöidään yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Toimipisteesi sijaitsee Tampereella, mutta projekteja on valtakunnallisesti ympäri Suomea. Tehtävässäsi tulet ottamaan vastuuta sprinkleri- ja sammutustekniikan projektien läpiviennistä. Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu mm. suunnittelukokouksia, itse suunnittelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin (tarjouksien tekemistä, laskutusta yms.).

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Soveltuva tekninen koulutus (Insinööri AMK tai DI)
  • Inspecta pätevyys paloturvallisuudesta
  • Vastaavaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • Paineensietokykyä
  • AutoCAD:n ja MagiCAD:n tuntemusta
  • Myönteinen asenne uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, missä sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta ja edetä urallasi. Kiinnostuitko?  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.