(Poistunut julkaisusta)

Sprinklerhuoltoinsinööri
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

 

Sprinkleri-asiantuntija, sammutuslaitteistoliikkeen vastuuhenkilö, sammutuslaitteistohenkilö… Rakkaalla työllä on monta nimeä. Me etsimmekin juuri sinua,

 

SPRINKLERHUOLTOINSINÖÖRI,

 

jolla on hallussa sammutuslaitteistoliikkeen vastuuhenkilön pätevyystodistus. Tule meille vastaamaan asiakaskohteidemme sammutuslaitteistoista koko Suomen laajuisesti! Tehtävänkuva muotoillaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten tässä roolissa pääset pureutumaan juuri sinua kiinnostaviin työtehtäviin.

 

Jos haluat työskennellä pääkaupunkiseudulla, on sinulla mahdollisuus päästä mukaan kasvattamaan paloturvallisuuden osastoamme ja toimia työnjohtajana rekrytoimillesi asentajille. Jos taas olet muualta Suomesta, voit toimia meillä asiantuntijana tai asentajana. Silloin toimenkuvaasi voisi kuulua laitteiston toiminnan varmistaminen, kohteissa kiertely, kenttätyöt, asennukset ja säännölliset huoltotoimet. Kirsikkana kakun päällä pääset myös jonkin verran työmatkailemaan projektien ja urakkatöiden merkeissä.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy usean vuoden kokemus sammutuslaitteiston huolto- ja asennustöistä sekä Tukesin myöntämä sammutuslaitteistoliikkeen vastuuhenkilön pätevyystodistus. Olet luonteva tiimityöskentelijä tsemppaavalla ja tarmokkaalla asenteella höystettynä. Lisäksi sinulta löytyy uteliaisuutta oppia uutta ja motivaatiota kehittää sammutuspalveluitamme pitkäjänteisesti.

 

Miksi valita L&T? Sprinklerihuoltoinsinöörinä pääset tekemään töitä moninaisella toimialalla ja keskittyä sinulle räätälöityyn työhön. Pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, tavoitat mahdollisesti tulevan esimiehesi, yksikönpäällikkö Hanna Tervakankaan numerosta +358 40 533 7469 arkisin klo 8-16.