(Poistunut julkaisusta)

Sprinklerasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
Toimintamme kasvaessa haemme sprinklerasentajaa osaksi Porin tiimiämme. Työpäiväsi täyttyvät erilaisista huoltoasennuksista sekä pienehköistä sprinkleriurakoista asiakaskohteissamme Satakunnan alueella. Hae nyt ja liity Suomen viidentuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on putkiasentajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä ainakin muutaman vuoden kokemus sprinkleritöistä.  Hyvän asenteen lisäksi omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Pasi Järvenpää p. 050 501 7954 tai sähköpostitse pasi.jarvenpaa@caverion.com. 

Hae tehtävää 19.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.