(Poistunut julkaisusta)

Spesialisteja tilintarkastuksen avustaviin tehtäviin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Toimintamme laajentuessa haemme uusia vakituisia työntekijöitä sisäiseen palvelukeskukseemme, Service Delivery Centeriin. Haemme vakituisia työntekijöitä Turun, Tampereen ja Helsingin toimipisteisiin. Palvelukeskuksemme on vuonna 2013 perustettu yksikkö, joka avustaa Suomen PwC:n tilintarkastustiimejä suunnittelu-, toteutus- ja päättämisvaiheen tehtävissä. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • omien työtilausten  ja aikataulujen hallinta
  • tilintarkastusta tukevien dokumenttien hankkiminen tarkastustiimien käyttöön ja dokumentointijärjestelmän alustaminen tarkastusta varten
  • tilintarkastusaineiston läpikäynti tarkastustiimin ohjeiden mukaisesti sekä työn dokumentointi
  • avustaminen valmiiden tilinpäätösten läpikäymisessä.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista työkokemusta tai koulutusta (esim. tradenomi)
  • MS Office-sovellusten hallintaa sekä kykyä omaksua nopeasti uusia teknisiä työkaluja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi

Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tarkka. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja panostat positiiviseen palveluasenteeseen.

Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävä soveltuu hyvin työuran alkuvaiheessa olevalle ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua tilintarkastustyöhön.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön mukavassa ja välittömässä SDC tiimissä. Kokeneemmat tiimikaverit tukevat jatkuvaa oppimistasi. Saat mahdollisuuden työskennellä kasvavassa organisaatiossa, jossa kehitämme aktiivisesti uusia palveluita tilintarkastustiimeille ja sisäisiä prosessejamme. Kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan pääset myös itse osallistumaan kehitysprojekteihimme. Tarjoamme myös ison talon erinomaiset henkilöstöedut esim. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyen.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi palkka- ja toimipistetoiveineen (Turku/Tampere/Helsinki)  28.7.2019 mennessä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
SDC Manager Tanja Ilomäki 12.6.2019 ja 14.6.2019 klo 15-16, puh. 040 7588 084 tai tanja.ilomaki@pwc.com