(Poistunut julkaisusta)

Specification Manager
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haussa

Specification Manager 

Haemme itsenäistä asiantuntijaa palvelutuotannon tiimiimme suunnittelemaan oviympäristöjä kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Tehtävässä olennaista on tiivis yhteistyö palveluiden kehittämistiimin, myynnin sekä tuotehallinnan kanssa. Asiakkaina ovat ammattimaiset loppukäyttäjät suurissa kiinteistöissä.

Oviympäristösuunnitelmia tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa. Käytämme ASSA ABLOYN Openings Studio ohjelmaa (plugin Revitiin ja ArchiCADiin). Kehittäminen on vahvassa osassa työtä yhdessä tiimin ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Päiväsi tulevat koostumaan asiakaspalavereista, suunnittelutyöstä, haasteiden ratkomisesta tiimin kanssa ja yhteistyöstä eri yksiköiden kanssa.

Oviympäristön toiminnallisuus koostuu useista tuotteista, ja suunnittelutyö sisältää eri tuotekokonaisuuksien, standardien ja vaatimusten tuntemusta sekä aineiston ylläpitoa. Työssäsi viet itsenäisesti projekteja eteenpäin yhteisen prosessin mukaisesti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus sisällyttää työnkuvaasi myös oviympäristöjen suunnittelun kouluttamista sekä verkostoitumista alan muiden toimijoiden kanssa. Tehtävä tulee muotoutumaan valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan, ja tarjolla on runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena vastuuta kasvattaen.

Toimintamme tiivistyy kolmeen avainlupaukseen: Can do, Expert ja Personal. Suhtaudumme haasteisiin ratkaisukeskeisesti, luomme luottamusta osaamisellamme ja teemme sen kukin omalla persoonallamme, asiakkaamme tuntien.  Näitä lupauksia toteuttamaan tarvitsemme palvelutuotannon tiimiin positiivisella asenteella varustettuja osaajia.

Odotamme sinulta

  • osaamista ohjelmistotuotteiden käytöstä (tulet käyttämään suunnittelussa 2D- ja 3D-mallinnusohjelmistoja)
  • kykyä toimia tiiviisti asiakasrajapinnassa
  • intoa kehittää ja toteuttaa palveluita vastaamaan asiakkaiden tarpeita
  • taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia ja viedä projekteja itsenäisesti eteenpäin
  • kokemus arkkitehtityöskentelystä ja rakennusprojekteista on etu tehtävissä.
  • suomen ja englannin kielitaito ovat vaatimus kansainvälisessä toimintaympäristössä menestymiseksi

Me lupaamme sinulle työn tueksi vahvan yhteisömme osaamisen. Yrityksemme jo yli 100 vuoden mittaiselta matkalta löytyy oppeja ja vahvuuksia, joihin voit nojata liittyessäsi joukkoomme. Kanssamme pääset rakentamaan uutta ja mielenkiintoista, sekä kehittämään ja tukemaan olemassa olevaa tuotteistoamme. Sparraamme ja koulutamme sinua menestykseen ja tarjoamme sopivia haasteita, jotta pääset kehittymään. Tehtävä ei ole paikkakuntaan sidottu, sillä tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet joustavaan etätyöhön.

Hae tehtävää 17.1.2021 mennessä. Lisätietoja voit kysyä BIM Manager Jaakko Kylmämaalta, puh. 050 467 9940. Lisätietoja antaa myös VP Product and Service Solutions Minna Sallinen seuraavina ajankohtina: ke 13.1. klo 13:30-14, to 14.1. klo 10-10:30. Puh. 040 564 5636.