(Poistunut julkaisusta)

Specialklasslärare, Finno skola, 2 uppgifter
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2021

Beskrivning av jobbet: Kom och jobba i ett ambitiöst kollegium med gedigen erfarenhet och sakkunskap. Vi letar efter två specialklasslärare till Finno skola.

Skolans namn och adress: Finno skola, Finländarvägen 2-4, 02270, Esbo.

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2021.

Behörighetskrav: Specialklasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.


Finno skola har ett unikt koncept med smågruppsundervisning i åk 1-9 vid sidan om den allmänna undervisningen i åk 1-6. I vår skola samarbetar eleverna över gruppgränserna och hänsyn, tolerans och respekt är en väsentlig del av vår vardag för såväl elever som för vuxna.

Vi har duktiga assistenter och samarbetet mellan lärare och assistenter är något vi värnar om. I samarbetet är vi måna om att ta vara på vars och ens kunnande. Det mångprofessionella samarbetet är också kännetecknande för vår skola, vi har tillgång till terapeuter och elevvårdspersonal.

Finno skolas eftis fungerar i egen regi och vi har utvecklat en trygg och meningsfull eftermiddagsverksamhet för våra elever.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.