(Poistunut julkaisusta)

Specialist
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsimme asiakkaamme ostoreskontratiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen taloushallinnon osaajaa Jyväskylään.

Työtehtävänäsi on sähköisen viestikannan läpikäyntiä ja asiakkaiden viesteihin vastaamista (mm. kyselyjä laskujen maksupäivistä, maksumuistutuksia/vaatimuksia, pankkitilipäivityksiä). Työtehtävänäsi on myös viikoittaisten maksatusajojen teko eri ERP:eissä ja muut ostoreskontran avustavat tehtävät.

Edellytämme sinulta taloushallinnon osaamista ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Onhan sinulla hallussa englannin kielen kirjallinen taito ja sinulla on kokemusta taloushallinnon eri järjestelmistä.

Olethan tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös tiimipelaaja. Toivomme sinulta hyvää tekemisen meininkiä!

Työsuhde on alkuun 31.12.2020 asti ja alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme työn vakavaraisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa.

Hae paikkaa heti, täytämme tehtävän oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen HETI tai viimeistään 30.10.2020 sivullamme www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Sanni Lemetyinen 040 183 8301 tai sanni.lemetyinen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.