(Poistunut julkaisusta)

Specialist
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsimme Nets Oy:lle Helsingin Vallilaan asiakaspalvelun asiantuntijaa toimimaan Back Office -tiimissä yritysasiakasrajapinnassa. Meillä on sopivalle tekijälle kesäkuusta alkaen paikka tiimissä, eli ehkä juuri sinulle!

Haemme aurinkoista asiakaspalvelijaa Nets Oy:lle kokoaikaiseen ja määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä on äitiyslomansijaisuus ainakin kesäkuuhun 2020 saakka. Sopimus saattaa hyvin jatkua pidempäänkin. Työ alkaa kesäkuun alussa.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-18 välisenä aikana. Me joustamme työaikojen suhteen ja toivomme, että myös sinäkin tarvittaessa!

Netsin toimipiste sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille on helppo tulla, mistäpäin tahansa PK-seudulta tulet. Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta.

Palvelet tehtävässäsi Suomen markkinan kauppiaita. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä pohjoismaisessa ympäristössä. Päätehtäväsi koostuvat hallinnollisista tehtävistä, kuten kauppiaiden erilaisten maksutapahtumien käsittelystä, tilityskorjauksista ja raportoinnista. Autat asiakkaitamme ymmärtämään ja valitsemaan oikeat raportointi- sekä laskutusratkaisut. Tiimi vastaa myös kauppiastilitietojen ylläpidosta ja monista muista taustatehtävistä. Toimit tukena kauppiaille niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Olet päivittäin yhteydessä niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiin. Tehtävässä tuetaan asiakaspalvelutiimejä, joten olethan tarvittaessa innokkaasti mukana vastaamassa asiakkaiden tiedusteluihin monikanavaisesti. Tarvitset englannin kieltä päivittäin työssäsi, joten tämän vuoksi on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan hyvin niin englannin kuin suomenkin kielellä. Ruotsin kielen taito on ehdoton etusi.

Uskomme, että roolissa pärjää parhaiten henkilö, joka tarkkuutta vaativaan työhön. Pystyt huomioimaan pienetkin yksityiskohdat. Työntekijöiden odotetaan omaavan vastuullista ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuuttasi ja ideoitasi.

Miten ja milloin?

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien! Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piialle arkisin toimistoaikoina. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144