(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Yritysrahoitus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

 

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme nyt Helsinkiin Yritysrahoituksen ja Baltian Specialistia viemään muutosta käytäntöön.

 

 

SPECIALIST, Yritysrahoitus ja Baltia

 

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Specialistina olet osa osa rakentuvaa DevOps-tiimiä. Työssäsi suunnittelet, pystytät ja hallitset uusia sekä jo olemassa olevia ympäristöjä, työskentelet sovellusten vaatimien muutostöiden parissa, edistät infrastruktuuri-/ympäristöosaamista uuden kehittämisessä sekä teet jatkuvaa parantamista ja kehität osaltasi DevOpsin operaatioita. Lisäksi edistät ja toteutat heimon legacy-sovellusten siirtoa nykyisiltä on-premises-palvelimilta AWS-infrastruktuuriin. Toimit asiantuntijana vastaten heimon ympäristöjen hallinnasta ja teknisistä kyvykkyyksistä omalla erityisosaamisalueellasi.

 

Työskentelet liiketoimintakriittisen sekä kehittämisen volyymiltaan skaalatun ohjelmiston parissa. Oma työpanoksesi on merkittävässä roolissa DevOps-alustatiimissä ja verkostoidut alustan keskeisenä omistajana kokonaisuuden kaikkien kehittäjien sekä hyödyntäjien kanssa yli organisaatiorajojen. Vastaat alustan kyvykkyyksistä ja toimintavarmuudesta.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on syväosaaminen pilvipalveluista ja niiden käyttöönotosta sekä hyödyntämisestä. Olet sinut legacy-järjestelmien kanssa ja olet kokenut tekijä legacyn siirtämisessä AWS-alustalle. Olet myös tehnyt kehittämistä AWS-alustalle ja tunnet kehittämisen menetelmät ja työkalut. Koodaat tarvittaessa sujuvasti. Osana DevOpsia palveluhallinnan prosessit ja työkalut ovat sinulle päivittäinen työympäristö. Olet kiinnostunut DevOps-toimintatavasta ja olet jo työskennellyt DevOpsin parissa.

 

Työssäsi tulet AWS:n lisäksi käyttämään seuraavia työkaluja ja teknologioita: Fargate, RDS SQL Server, Apigee. Toivomme sinulla olevan osaamista autentikaatiopalveluista, esimerkiksi Kerberoksesta.

 

 

Eduksi katsomme seuraavan osaamisen: testiautomaation kehittäminen ja hyödyntäminen, sekä järjestelmäarkkitehtuurin ja systeemityönperiaatteiden tuntemus.

 

Tämän lisäksi toivomme sinulla olevan

  • soveltuva tekninen korkeakoulututkinto
  • hyvät yhteistyö ja vuorovaikutustaidot
  • ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen työote, paineensietokykyä
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää toimintatapaa. Vastuualueesi on uusi ja tehtäväkenttä monipuolinen, opit paljon koko ajan.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 15.9.2019 mennessä. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Sirkku Ikäheimo. Sirkun tavoitat numerosta 050 576 7573 tiistaina 27.8. klo 8.30─11, perjantaina 30.8. klo 9.30─16 ja tiistaina 3.9. klo 8.30─13.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.

#-LI-POST