Specialist, Target Groups, Digital Sales
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Oletko sinä asiakaslähtöisestä markkinoinnista ja kohderyhmätuntemuksesta innostunut osaaja, joka haluaisi työskennellä Suomen mittakaavalla merkittävän kokoluokan asiakasdatan parissa? 

Haemme nyt Pohjola Vakuutukseen vakituiseen työsuhteeseen Target Group, Digital Sales Specialistia vastaamaan markkinoinnin kohderyhmiemme määrittelystä. 

Specialist, Target Groups, Digital Sales 

Vastuullasi on vakuutuksen henkilöasiakkaiden digimyynnin, kasvuhakkeroinnin ja digiasioinnin kasvattamisen kohderyhmätuotanto ja tekninen toteutus. Osallistut aktiivisesti kohderyhmien ideointiin ja suunnitteluun sekä vastaat kohderyhmäpoiminnoista ja toteutuksesta markkinointiautomaatiojärjestelmään. Yhdistelet luovasti niin asiakas-, myynti- kuin sopimusdataakin, ja hyödynnät tarvittaessa myös uusia ulkoisia datalähteitä. Olet mukana parantamassa ja automatisoimassa prosessia ja kehität datanlaatua sekä raportointia. Työlläsi vaikutat vakuutusliiketoiminnan digimyynnin ja -asioinnin kasvuun ja asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen.

Muutama sana tulevasta työyhteisöstäsi

Työskentelet kanssamme 16 hengen henkilöasiakkaiden digimyynti- ja asiointitiimissä, josta löytyy monipuolisesti osaamista markkinoinnin eri osa-alueilta. Toimimme Ketterän toimintamallin mukaisesti ja vastaamme kokonaisvaltaisesti Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakkaiden digitaalisesta myynnistä sekä digitaalisen asioinnin ja -asiakaskokemuksen kehittämisestä, ulkoisista digikanavista sekä niiden tuloksellisuudesta ja kannattavuudesta. Saat rinnallesi ammattitaitoisen ja energisen tiimin, jonka työtapa on joustava yhdistelmä läsnäoloa ja etätyötä. Teemme tiivistä päivittäistä yhteistyötä sijainnista riippumatta ja vaalimme innostusta kokeilla uusia asioita. Tehtävässä yhdistyykin loistava mahdollisuus jatkuvalle henkilökohtaiselle kehitykselle, mahdollisuus oppia kollegoilta, sekä paalupaikka päästä kehittämään kunnianhimoisia ja asiakaslähtöisiä vakuutusratkaisuja. 
 
… ja siitä, miksi meille kannattaa hakea?

Täällä sinun on mahdollista vaikuttaa siihen, miten rakennamme Pohjola Vakuutuksesta alansa edelläkävijää ja uudistajaa myös tiedolla johtamisen ja asiakasymmärryksen näkökulmasta. Toimintamme kehittyessä jatkuvasti pidämme myös huolen, että osaajiemme osaaminen ja ammattitaito kasvaa. Huippuosaavat kollegat sekä aktiivinen Chapter-yhteistyö koetaankin meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessa.

Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstömme voi ja jaksaa hyvin. Pidämme arvossa työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja työskentelemme joustavasti liukuvan työajan sekä etätyön avulla.

Saat käyttöösi myös monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut sekä henkilöstörahasto. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Sinusta

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta (tai vähintäänkin opintojen kautta hankittua osaamista) tietokantojen parissa työskentelystä, sekä hyvää ymmärrystä datan kokoamisesta ja muokkaamisesta SQL:ää hyödyntäen. Hyvän lähtökohdan tehtävälle antaa myös kokemus kohderyhmäpoiminnoista ja markkinointiautomaatiojärjestelmistä, mutta ennen kaikkea odotamme valmiutta ja kiinnostusta syventää osaamistasi kohderyhmiin liittyvän datan sekä henkilövakuuttamisen liiketoiminnan parissa.

Tulet työskentelemään niin tarkkojen yksityiskohtien kuin laajojen kohderyhmä/datakokonaisuuksien parissa, mikä edellyttää sinulta kykyä hahmottaa asioiden yhteyksiä sekä ratkaisukeskeistä – toisinaan myös luovuutta vaativaa – työskentelyä. Toimit itseohjautuvasti ja vastuullisesti, ja osaat organisoida ja priorisoida työsi. Olet osallistuva tiimipelaaja ja hyödynnät rohkeasti kollegoiden asiantuntemusta ja tukea tarvittaessa. Rakennat tuloksellisesti yhteistyötä myös sidosryhmien kanssa, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi. 

Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Business Lead Taru Pulkkiseen, tavoitat hänet varmimmin sähköpostilla taru.pulkkinen@pohjola.fi. Jos ilmoitus herätti sinussa vahvan halun olla osa meitä, niin jätä hakemuksesi tehtävään tiistaihin 15.6.2021 mennessä. Kuulemme mielellämme hakemuskirjeessäsi, mikä sinua motivoi hakemaan tätä tehtävää. 

Edistämme prosessia aktiivisesti koko hakuaikana ja henkilökohtaiset (Teams) haastattelut tullaan järjestämään viikosta 23 alkaen. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan vakuutussääntelyn edellyttämä hyvämaineisuus sekä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.   

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot