(Poistunut julkaisusta)

Specialist, System Team, Maksamisen uudistaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt OP Software, Pankkitoiminta -organisaatioon kahta

SPECIALISTIA, System Team

Rahavirrat ja käyttöpääoma, Maksamisen uudistaminen -alueelle.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä olet osa rakentuvaa DevOps-tiimiä ja tehtäväsi koostuvat

  • häiriöhallinnasta, monitoroinnista ja vianmäärityksestä
  • teet jatkuvaa parantamista ja kehität osaltasi DevOpsin operaatioita
  • asennat tarvittaessa paketteja ja teet korjauksia
  • osallistut määrittelyyn, kehittämiseen ja testaukseen

Olet osaamisellasi rakentamassa kyvykkyyttä DevOps-tiimille, joka toimii OP:n sisällä ja ylläpitää maksamisen perustan tuoteratkaisua. Olet mukana uuden toimintamallin suunnittelussa ja ottamassa käyttöön uutta tuotealustaa.

Mitä odotamme sinulta

Alueen sovellukset toimittaa ohjelmistotoimittaja – odotamme sinulta teknistä kykyä omaksua sovelluksen konfiguraatiot ja logiikka voidaksesi tutkia ja tunnistaa häiriötilanteet ja niiden juurisyyt. Pystyt asentamaan paketteja ja tekemään korjauksia.

Sinulla on syväosaaminen seuraavista työkaluista ja menetelmistä Java/Jboss, Oracle/tietokannat, virtuaaliset palvelimet/Linux. Lisäksi tarvitset osaamista monitorointityökaluista esim. Splunk ja WIly sekä vianmäärityksen työkaluista SQL, MQ explorer ja Mremote/Putty. Olet hyvin sinut teknisen työkalupakin kanssa ja olet aidosti käyttänyt niitä omassa työssäsi.

Palveluhallinnan prosessit ja työkalut ovat sinulle päivittäinen työympäristö. Olet kiinnostunut DevOps -toimintatavasta ja olet jo työskennellyt DevOpsin parissa.

Hallitset hyvin isoja kokonaisuuksia, haet systemaattisesti uusia ratkaisuja ja olet hyvä verkostomaisessa ympäristössä toimija. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Kestät myös painetta ja pystyt toimimaan analyyttisesti menettämättä ratkaisuhakuista otetta. Sinulla on myös valmius toimia tiimissä, jonka vastuulla on 24/7 palvelun ylläpito.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää toimintatapaa. Vastuualueesi on uusi ja tehtäväkenttä monipuolinen, opit paljon koko ajan. Pääset aidosti rakentamaan uutta ja suunnittelemaan tulevaisuuden toimintatapaa ympäristössä, joka on meille kaikille uusi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Sirkku Ikäheimo, puh 050 576 7573. Tavoitat parhaiten Sirkun 6.3. klo 8.30-14, 8.3. klo 12-15 tai 11.3. klo 8.30-13.30.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 20.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sekä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.